"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 259 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 10/08/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Ислямска агресия превзема България


Нарастващото недоволство в страната и подписките срещу звуковия терор от джамиите само напомниха за един опасен процес, насочен срещу българската държава и православието. По правило - маскиран зад превратно тълкуване на понятия като "свобода на вероизповеданията" и "толерантност". Злоупотребата с тях, улеснена от малодушието и националната безотговорност на нашите политици, изправи страната пред опасността да загуби своята духовна идентичност. Експанзията на исляма се насочва във всички посоки, фундаменталистки секти шетат у нас безпрепятствено. Поток от пари на всякакви радикални, терористични организации (като "Мюсюлмански братя") се хвърля за пропаганда, строеж на джамии и създаване на десетки нелегални мюсюлмански училища.


У нас
· Божанов убит на мястото на събор

По света
· Американски подводничар шпионирал за Тел Авив
· Арестуват репортер, подслушвал принц Чарлз

Коментари
· Кой помага на Първанов за президентските избори

Икономика
· Бобов дол се готви за война срещу софийския боклук
· Няма да върнат на софиянци парите от надписаните сметки за парно
Журналистът Григор Лилов:Три клана управляват политиците в България
Богатството на Ахмед Доган е от порядъка на 200 милиона лева
- Г-н Лилов през 2003 и през 2004 г. излязоха двата тома за най-богатите българи. Променила ли се е класацията сега, през 2006-а?
- През 2006 нищо не се промени с изключение на това, че хората, които са най-богати, в огромното си мнозинство, станаха още по-богати, а обикновените хора станаха още по-бедни. Това е промяната. Другата промяна е, че част от най-богатите българи вече ги няма, някои от тях са убити, други загинаха при "нещастни случаи", предполагам, че този процес ще продължи. Другото, което се е променило, е едно разместване на властовите постове в България, свързани с бизнеса.