"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 267 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 22/08/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Цигански погром над полицаи


Трима полицаи са пострадали тежко,  след като цяла банда пияни цигани ги пребила в столичния квартал "Христо Ботев" в късните часове на неделя. Около 23.45 в неделя трима полицаи от столичното I РПУ били изпратени в квартала след подаден сигнал за нарушаване на спокойствието там. Цял цигански катун се наливал с алкохол по случай раждането на поредното отроче в махалата. Майката не могла да зачене от 10 години, за това и гуляят по повод мургавото бебе бил грандиозен. "Това е медицински прецедент за циганска жена, те иначе раждат непрестанно",  коментираха в махалата.У нас
· Прокуратурата повдигна обвинение срещу Кирил Войнов
· Калфин привикан спешно в Брюксел заради войниците ни в Ливан

По света
· Ливан ще спазва твърдо примирието
· ЦРУ създава нова служба срещу Куба и Венецуела

Коментари
· Фалстартът на президентските избори

Икономика
· Минни спасители съдят държавата за морални щети
· 950 тона злато лежат под земята в пернишко
Депутатът от АТАКА Борислав Ноев: Нашите момчета в Ливан ще бъдат мишени и за двете страни
Първанов отново изпълни поръчката на господарите си, жертвайки българите

- Г-н Ноев, защо управляващите искат да пратят наш контингент в Ливан? Как според вас ще се отрази това на тройната коалиция?
- Изпращането става по договореност, тъй като според договора ни за участие в НАТО, трябва да имаме някакъв процент войски, които сме задължени да поддържаме в чужбина. В случая Израел е в тази война и вместо да се накара агресорът да я спре, ние ще вкараме наши момчета, които ще станат мишени и за двете страни.
По принцип, управляващата коалиция е единодушна, когато се изпълняват всякакви указания от чуждите им господари. Не е тайна, че това са правителствата на САЩ, а също и на Израел. В момента те са заинтересовани там да има военни конфликти, Израел да увеличи своята територия, а САЩ искат да сложат ръце върху петролните находища на Близкия Изток. Причината е икономическа. Отвличането на двамата израелски военнослужещи беше само претекст. Дори и да не бяха отвлечени, пак щеше да се намери повод. Защото знаем, че подготовката на една военна операция, каквато е агресията срещу чужда държава, трае минимум 6 месеца. А Израел започна военните си действия много бързо след ултиматума. Това означава, че техните въоръжени сили са били готови за нанасяне на сериозен удар.