"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 276 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 2/09/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Сидеров: Чистката в България трябва да започне от главата


Хиляди граждани се събраха снощи в концертната зала в Пловдив за старта на президентската кампания на Волен Сидеров. "Чистката в България трябва да започне от главата", заяви пред множеството лидерът на националистите.
АТАКА започна битката за президентския пост, защото това е битка за България, битка за спасяване на българския народ, каза Сидеров. И като президент няма да използвам салтанатите на властта, увери той симпатизантите.
Много хора казват, че в президентския пост няма достатъчно власт. Но се убедихме, че изпълнителната власт в лицето на тройната коалиция бе създадена и се ръководи от Георги Първанов, което означава, че той има реална власт, поясни Волен Сидеров.  В момента тече процес на унищожаване на българите, те са подложени на икономически геноцид и тънат в блатото на мизерията. Над тях днес се провежда експеримент колко още може да издържи българинът, подчерта той.
"Време е хората да се събудят и да видят, че сега законите се прокарват в услуга на олигархията. Казват ни, че няма алтернатива, но аз казвам, че има. Алтернативата на това, да се продават националните интереси е, те да не се продават. Алтернативата на това, да има чужди бази, е да няма чужди бази", обясни Волен Сидеров.У нас
· Костов клекна пред Борисов, той се произнася утре
· Комисарят Рен пак кастри Станишев за съдебната реформа

По света
· Жена сяда на стола на Путин
· Муамар Кадафи: Убивайте враговете

Коментари
· Законът за лекарствата - лошо преписани европейски директиви

Икономика
· Болни протестират пред президентството срещу новия лекарствен списък
· 20 лв. за преглед на пациент без застраховка
Инженерът в САЩ Николай Колев: Американската демокрация е като “демокрацията” в комунистическа България
Властите укриват еврейски ритуални убийства в армията

- Господин Колев, защо избягахте от България?
- След гимназията бяха изпратен в Строителни войски, сред "неблагонадежден" контингент - престъпници, цигани и българи, чиито роднини са отишли на Запад. Моят "грях" бе, че брат на баба ми е заминал за Аржентина през 1927 г.
През 1985 година, след многократни откази да пътувам в чужбина, подадох документи за брак с белгийката Елизабет Лейренс. И това не ми разрешиха.