"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 294 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 21/09/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров: Първанов стана гарант на колониалния модел


Няколко хиляди души изпълниха централния площад във Варна вчера. Георги Първанов стана гарант на колониалния модел, заяви лидерът на националистите и кандидат за президент на АТАКА Волен Сидеров пред митинга срещу бедността в морския град. Той подчерта, че президентът  не се е противопоставил на нито една сделка на кабинета Симеон-Доган, а това продължава и при днешния кабинет, създаден от Първанов. Битката не е личностна, а между две идеи - на защитата на националния интерес и на идеите на колониалния администратор, заяви Сидеров. У нас
· Чернев без имунитет, въпреки че взел пари, за да окаля АТАКА
· Морето до Кранево изхвърли още кокаин
· Масларова замазва гафа с безплатните кифли и Чашата мляко

По света
· Румъния съкращава войниците си в Ирак
· Ахмадинеджад: Израел е виновен за войните в Близкия Изток

Коментари
· Спорът за данъците е битка за фискалния резерв

Икономика
· Кабил докарал предпазната клауза в земеделието ни
Валентин Николов, областен координатор на АТАКА в Добрич: Хвърлихме БСП в смут още преди кампанията за вота
Алчни арендатори ограбват хората в житницата на България

- Г-н Николов, каква е предизборната атмосфера в Добрич?
- За кратко време в област Добрич изградихме структури в 5 общини. Членовете ни в момента са 256 човека, имаме готовност и в останалите 3 общини за учредителни събрания, но ще ги проведем след президентските избори. В момента там имаме представители, които сериозно се занимават с предизборната кампания. Ние сме от първите, които още на 4 август издигнахме кандидатурата на лидера на националистите за президент. Убедени сме, че Волен е съдбата на хората и е единственият от всички политици, който смело казва истината на висок глас за тежкото положение, в което се намира нашата родина. Волен е единствената алтернатива за промяна. И не случайно в гр. Добрич за краткия период от 4 дни ние събрахме 4150 подписа в подкрепа на Сидеров, с което искам да подчертая, че хвърлихме в голям смут предизборния щаб на БСП. Те не са се отказали от своите прийоми и се жалваха пред ЦИК и медиите. Има за какво да се притесняват, тъй като в разстояние на 30 дни събраха 5920 подписа в подкрепа на Първанов и реакцията им затова беше такава. В Добрич има 138 секции във всяка една има член на секционна избирателна секция, имаме 7 председателя, 7 заместник-председатели, 7 секретаря. Отделно ще се постараем в по-многобройните секции да имаме и застъпници. Във всички общини имаме членове на секционни комисии. За РИК също постигнахме сериозен успех, независимо че нашият областен управител е от ДПС. Излязохме със зам.-председател в РИК но в ЦИК ни отрязаха.
Независимо, че Г. Първанов за 2 месеца три пъти посети нашата област, и независимо че открай време Добрич се слави като един от червените бастиони, аз мисля, че усилията, които полагаме, ще доведат до добър резултат на президентските избори тук.