"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 295 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 22/09/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Благословия за Сидеров във Варна


Отец Стоян от варненската катедрала "Успение Богородично" отслужи вчера молебен за успех и благослови кандидат-президентската двойка на АТАКА Волен Сидеров и Павел Шопов.
За нас този молебен и тази духовна подкрепа е изключително важна, защото нашата работа има политическа форма, но всъщност е дело в името на православния български народ. Тя е в името на тази вяра, която е спасила нацията ни в страшни години за нашия род и която ще ни спаси в изпитанията, които днес изживява българският народ, заяви Волен Сидеров.
Отец Стоян определи лидера на националистите като единствения политик, осмелил се да говори за мафиотските структури на правителството.
След молебена Сидеров и Шопов се срещнаха с обществения комитет "Православни ценности" във Варна и си обещаха общи действия и подкрепа, за по-плодотворна работа в помощ на Българската православна църква.

 У нас
· Гагаузов: Затвор за безумно строителство
· Филчев отрече да е крил Савойската афера
· Масларова преброи бедните първолаци

По света
· Поляците против US-база в страната
· 10 000 протестират пред парламента в Будапеща

Коментари
· Независима държава ли е България?

Икономика
· ДПС цака БСП, предлага по-ниски данъци
Георги Димитров, областен координатор на АТАКА в Разград: Хората тук са отвратени от Първанов
Президентът изцяло разчита на гласовете от ДПС, а не на българските

- Г-н Димитров, какви са предизборните настроения в Разград? Какво си говорят хората в града за президентските избори?
- Хората в Разград и областта са много благосклонни и добре настроени към президентската двойка на АТАКА. Идват много хора в нашия щаб да изказват задоволството си и подкрепата си към Волен Сидеров и Павел Шопов. Всички, които ме срещат на улицата, искат да окажат подкрепа и да се включват към секционните избирателни комисии. Като гледам как хората са настроени оптимистично, съм обнадежден, че нашата кауза, е вярната. Има много хора от ДПС които ще гласуват за АТАКА, които искат да членуват в нашата партия. Продължават да подават и документи, но в момента им е неудобно, защото не знаят как ще реагира АТАКА. От всички партии идват хора, които искат да помагат и да подкрепят АТАКА, независимо че преди това са били поддръжници на БСП или НДСВ. Те са разочаровани от политиката на казионните партии и живо се интересуват от АТАКА.