"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 297 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 25/09/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров в Разград: Падат крепостите на Доган


Под мотото "Падат крепостите на Доган" премина посещението на кандидат-президента на АТАКА Волен Сидеров в Разград.
Обиколката на двойката Сидеров-Шопов в смесените райони показа, че т.нар "крепости" на Доган са въздушни кули. Навсякъде в петте области - Варненска, Добричка, Силистренска, Русенска и Разградска, посещенията предизвикваха изключителен интерес.  На срещите със Сидеров, присъстваха и мюсюлмани, и цигани, някои от тях - членове на АТАКА.
"Днес ние започнахме операция по свалянето на властта. ДПС е злокачествен тумор. Хирургическият нож е във ваши ръце, а датата на операцията е 22 октомври", заяви Волен Сидеров.У нас
· Тайно основаха Радикален съюз на мюсюлманите в България
· Волен Сидеров в Разград: Падат крепостите на Доган

По света
· Министър на Венецуела съблечен гол в Ню Йорк
· Унгарските протести продължават до оставката на Ференц Дюрчани

Коментари
· ИслЯмските фундаменталисти отново се изгавриха с българия

Икономика
Любомир Бакърджиев, осъденият бивш шофьор на Волен Сидеров: Павел Чернев ме продаде и предаде
В "Стандарт" ми обещаваха "Шкода" за такси, ако клеветя АТАКА

- Г-н Бакърджиев, потърсихте в. "Атака", за да разкажете за ролята на Павел Чернев след инцидента на магистрала "Тракия" през април. Откъде започва цялата история?
- Не знам откъде започва, но специално във вестник "Стандарт" Чернев изигра най-голямата си игра... Вече ме беше продал, беше вече уредил интервюта, беше нагласено всичко, за да съсипе Волен. Аз, казва, ще го съсипя, хляба ми е ял, вкъщи ми е бил, това са думи на Чернев, които казваше пред мен. Чернев се опита да ме продаде на "Стандарт", да излъжа за Волен, че бил едва ли не наркоман. Това нещо не може да не се знае от Славка Бозукова (главната редакторка на "Стандарт", б. р.), защото вътре в редакцията Чернев се разхождаше като бей. Той ме заведе и казва: "Давай интервю".
А не беше изобщо така подготвена работата. Аз му казах - виж какво, искам една книжка да издам за мен. Обаче не е ставало изобщо въпрос за книжка. И в момента, в който те не получиха от мен това, което искат - една много дълга история, една лъжа, всичко приключи в "Стандарт". Интервюто излезе, но схемата беше нагласена преди това. Аз така и не разбрах как попаднах в "Стандарт". Взе ме Чернев и каза : "Кажи тук 4-5 изречения". При което - ами там в "тъмната стаичка", така казваха - "тъмната стаичка", когато трябваше да започне всъщност да се лъже за Волен, аз започнах да усещам накъде бият нещата.