"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 300 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 27/09/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

МВР - БУРГАС ПРИКРИВА АВТОУБИЕЦ


Втора седмица МВР крие информация за зверска катастрофа, при която бяха тежко ранени трима младежи. Приятелите на силовия министър Румен Петков от ОДП - Бургас всячески се стараят да не излезе наяве истината за инцидента, при който движещо се с висока скорост ауди А6 на Лукойл се вряза в лада и изпрати в интензивно отделение Златина Баракова (17), Цветелина Димитрова (17) и Цветомир Минчев (18). Източници на "Атака" са категорични, че местните висши ченгета са обвързани с петролния гигант по начин, непозволяващ фактите по инцидента да станат достояние на обществеността.
Партия АТАКА внася днес в парламента актуален въпрос до Румен Петков за коментар и яснота по случая. При тежката катастрофа в Бургас на 14 септември
с опасност за живота в интензивното е настанена Златина БараковаУ нас
· Кмет окова с метални решетки опозицията в Провадия
· Волен Сидеров във Враца и Монтана: Да изрежем тумора ДПС

По света
· Без български храни и самолети в Евросъюза
· Температурата на Земята най-висока от 12 000 години

Коментари
· Душ по унгарски за родните политици и еврочиновници

Икономика
Христо Попов, областен координатор на АТАКА в Русе: Задължително е да направим паралелно преброЯване в деня на вота
Регионът обезлюдя с около 30-40 на сто поради беднотия, ДПС краде навсякъде
- Г-н Попов, какви изненади очаквате на предстоящите президентски избори?
- На предстоящите президентски избори се очертава голяма изненада за всички останали политически сили в България, които малко преди изборите предричаха минимални проценти за АТАКА. А изненадата ще бъде не само класиране на балотаж, както отбелязват вече социолозите. Те официално обявиха това, но не изключвам възможността Волен Сидеров да победи Георги Първанов. Това е не само изненада, а ще бъде и сензация. Социолозите още не го казват, но щом открито признават вече, че балотажът ще бъде между Първанов и Сидеров, ясно е, че са уплашени, за да дадат такава прогноза. От обиколката, която направиха Волен Сидеров и Павел Шопов в страната досега, резултатът е, че към тях навсякъде има голям интерес. Но ме изненада негативното отношение на част от медиите, които или не искат да признаят влиянието на партията и авторитета на Волен Сидеров или така им е заповядано.