"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 302 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 29/09/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Първанов избяга от диспут със Сидеров


Георги Първанов отказа да участва в първия предизборен диспут снощи по БНТ. Според източници от предизборния му щаб Първанов е бил посъветван да не се включва в преки дебати, за да не си изпусне нервите в ефир и с това да направи груба грешка. В щаба му стигнали до този извод, след като в сряда, при посещението му в Бургас, нервите на президента не издържали на поредното освиркване. Тогава, в телевизионен репортаж бе показано как Първанов минава разгневен край репортерите и отказва да отговаря на въпросите им.У нас
· Най-много сигнали за корупция в съдебната власт
· Цигани окрадоха релси и жици за 2 млн. от БДЖ

По света
· Русия и Грузия на прага на войната заради шпиони
· Заложническа драма в училище в САЩ

Коментари
· България влезе в изолатора на ЕС

Икономика
· CEZ рекетира с режим на тока
Проф. Станислав Станилов, депутат от ПГ АТАКА: Народът иска възмездие, вотът ще бъде наказателен
Изборите ще потвърдят: АТАКА е първата политическа сила
- Г-н Станилов, в кандидат президентската надпревара освен Волен Сидеров - Павел Шопов се състезават още три националистически двойки. Какво ги различава?
- В платформите на четирите двойки кандидати има нюанси, но избирателят не ги усеща. Той ще избере най-радикалното, а това е АТАКА. Националистическото на този вот няма да бъде водещо. Водещо ще е социалното. България я приемат в ЕС по геополитически причини. На тази база тя можеше да защити националните си интереси, но манталитетът на българската политическа класа е слугински. Той в никакъв случай не може да бъде водещ. Водещото е социал-националното, национал-социалистическото, национал-социалното и т.н. У нас социалното е национално. Защото унизен е целият български народ: от присъствието на ДПС и намесата на Турция във вътрешните работи на България. От друга страна са циганите, на които постоянно се делегират привилегии. А те са едно несъзидателно население, което българите и българските турци издържат постоянно. Водещата, фундаменталната, българската нация, на която принадлежи държавата, е на дъното. Затова хората, не само от бедност, а заради унизения си живот, ще гласуват радикално. В българина има известна доза андрешковщина.