"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 304 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 2/10/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

В Търново и Горна Оряховица Волен Сидеров обяви: Щом мафиотите са срещу мен, значи съм прав


Паниката сред управляващите, че ще дойда на власт, е толкова голяма, че сме свидетели как се обединяват дори хора, които не се понасят, като Борисов и Костов. Това заяви вчера пред гражданите на Велико Търново лидерът на АТАКА и кандидат за президент Волен Сидеров. Днес те са заедно срещу мен, защото се страхуват, че мога да победя всеки техен кандидат, допълни той. Лидерът на АТАКА подчерта, че политиците са част от една и съща мафия, а националистите са започнали да разсичат мафиотската плетеница.  
Стотици жители очакваха Сидеров в Павликени, където получи благословия от отец Николай в църквата "Св. Успение Богородично". Сидеров и Шопов бяха посрещнати от препълнени зали и в Полски Тръмбеш,  и Горна Оряховица.   

 У нас
· Пращат бирници на политици и 'иновници, укрили доходи
· "Сънди Таймс": По 11 хиляди паунда продават бебета в България
· Готов е законът за Данъчна полиция

По света
· Евросъюзът се опъна на САЩ за личните данни на пътниците
· Известен журналист разкрива конфликтите в Белия дом

Коментари
· България влезе в изолатора на ЕС

Икономика
Кадрия Мехмед, симпатизант на АТАКА: Полицаи ме удряха в ребрата по заповед на кмета
ДПС и Доган се сещат за нас, етническите турци, само по време на избори

- Г-жо Мехмед, вие обявихте в медиите преди време, че ще съдите полицаите от РПУ в Провадия за нанесен ви побой от тях. Разкажете какво се случи, защо ви биха?
- Под ръководството на кмета на Провадия Марин Георгиев се готви създаването на сметище в близост до града. По-голямата част от моите съграждани са против това. Когато и аз се обявих против, и си направихме инициативен комитет, кметът побесня. Аз станах председател на комитета и организирахме подписка против замърсяването на Провадия с боклуци и смрад. Един ден полицаите са дошли до моя офис, който се намира в центъра на общината, и в мое отсъствие са разбили вратата. Влезли са вътре и са започнали да изнасят мои вещи. Моя служителка ми се обади, че униформените изваждат имуществото ми от офиса, че нямат никаква заповед за обиск и че са арестували моята служителка и са й съставили акт. По заповед на кмета полицаите бяха решили да ме изгонят от офиса. Те ме убеждаваха, че трябва да стоя настрана и да не се занимавам със сметището. Казаха, че имали заповед от кмета да ме изгонят. Заповед на кмета не видях, защото такава няма. През цялото време юристката на общината седеше срещу мен.