"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 305 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 3/10/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Сидеров в Радомир и Кюстендил: България не заслужава да я делят по цветове


Нека политиците в България да не си играят на леви, десни и центристи. Нека не си играем на цветове, защото цветовете на България днес трябва да са три - бял, зелен и червен. Това заяви вчера лидерът на АТАКА и кандидат-президент на националистите Волен Сидеров пред жителите на Радомир. Той изброи греховете на Георги Първанов към българския народ, като подчерта, че не говори за личността на президента, а за неговата политическа дейност. По-рано отец Стефан освети новия клуб на АТАКА в града. Свещеникът подари на кандидат-президентската двойка икона на Свети Димитър Победоносец, който е пазител на Радомир. Лозунгът, с който радомирци посрещнаха кандидат-президентската двойка на АТАКА, бе "Волен Сидеров - вярата, надеждата и любовта на българите". У нас
· В Дулово уволняват заради митинг на АТАКА
· Прокуратурата в Пловдив разследва трафика с циганчета

По света
· Русия наложи блокада на Грузия
· Опозицията спечели местните избори в Унгария

Коментари
· Правителството крие провала си зад гръмки хвалби и нови заблуди

Икономика
· Задава се нов ценови шок
Миннет Пашова, бивша търговка от Плевен: В ДПС има 100 милионери, останалите им хора гладуват
Върхушката не помага с нищо на мюсюлманите, аз съм вярваща и съм против тая банда мошеници

- Госпожо Пашова, вие се свързахте с вестник "Атака" за да сигнализирате, че ДПС не се грижи за правата на мюсюлманите в България. Имате ли личен опит, че да твърдите, че хората на Ахмед Доган не помагат на хората, изпратили ги в парламента?
- Имам много голям опит даже. Срещала съм се по лични проблеми с кого ли не от тая партия. Мехмед Дикме, бившият министър на земеделието ме срещна на входа на централата им. Аз го попитах по моя проблем - защо незаконно бутнаха магазините ми в Плевен, и той отвърна "Чакай да видим какво ще каже г-н Доган". Зачаках аз от 7,30 сутринта, та вечерта до 18 часа и никой не пожела да ме приеме на разговор. Касим Дал се появи по едно време и с цялото си нахалство ми вика "С теб нямам разговор, отивай си". Ето как работи ДПС, ето как се грижи за мюсюлманите. Там 100 човека живеят като царе и са милионери, а всички останали гладуват и мизеруват.