"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 315 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 14/10/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров в Бургас и Карнобат: Ще победим кандидата на ДПС


Ще победим кандидата на ДПС Георги Първанов, заяви Волен Сидеров вчера при срещите си избиратели в Карнобат и Бургас. Лидерът на АТАКА обясни, че съществува сделка между Първанов и Доган. Президентът подкрепя правителството и обръча от фирми на ДПС, а в замяна на това получава турски гласове за свой втори мандат. Ако Първанов спечели, това означава, че Доган ще краде и в следващите 5 години, обясни Сидеров. Той посочи, че Георги Първанов не е защитил нито социалните, нито военните, нито икономическите интереси на България.


У нас
· Десните не уважиха помена на "Синята идея"
· Волен Сидеров в Бургас и Карнобат: Ще победим кандидата на ДПС

По света
· Банкерът на бедните взе Нобел за мир
· ЕС спира преговорите с Иран

Коментари
· Харизмата ще определи кой да бъде президент

Икономика
Влади Владимиров, координатор на АТАКА в Самоков: ДПС плаща по 50 лева на циганите да гласуват за Първанов
Доган закупил на безценица земя в Родопите и я заменил за апетитни и скъпи терени край Боровец

- Как върви предизборната кампания в традиционно червен регион като вашия?
- Регионът беше червен, докато не дойде Симеон Сакскобурготски, понеже неговата собственост е Царска Бистрица. Самата община му съдейства за връщането на имотите, почти цялата околия беше пожълтяла, хората се надяваха тук да има развитие и поминък. Това не се случи и районът пак почервеня, но се увеличават и привържениците на АТАКА. 
Отрезвяването започна да става, когато царят започна да реже имотите в Бели Искър, заграби имотите на хората. Държавата му ги възстанови. Доколкото съм запознат,  той имаше да взема около 300-400 дка, които се водеха на баща му. Но те му върнаха 16 000 дка гора и земя, която никога не е била царска, общинска. Гората никога не е била негова, тя е на Бели Искър, а не на общината. Има документи. Министър-председателят Александър Малинов лично е водил делото и постановява, че гората е на Бели Искър. След като тя стана царска започнаха да правят поголовна сеч. Затова се наложи аз да вдигна хората в Бели Искър и да спрем сечта в царската земя.