"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 316 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 16/10/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров в Панагюрище и Пазарджик: Първанов разби военната промишленост


Президентът Първанов е пряко отговорен за разбиването на военната промишленост в България, заяви кандидатът на АТАКА за президент Волен Сидеров, на среща с гражданите на Панагюрище. Кандидат-президентът на националистите напомни, че благодарение на бездействието на сегашния държавен глава, са съсипани предприятия като големия комбинат "Оптикоелектрон" в града. Целта е да се свали от власт престъпната мафия на ДПС, заяви още Сидеров пред привържениците си.
Първанов и вътрешният министър Румен Петков са безсилни да се справят с престъпността в държавата, заяви в Пазарджик Сидеров. Той напомни, че МВР е показало пълно безсилие да разкрие убийците на сестрите Белнейски. Връзката между Румен Петков и агент Гоце е не само политическа, тя е и икономическа, а в тази група трябва да се добави и Доган с обръча му от фирми, допълни още Сидеров.У нас
· Станишев нарушава избирателния закон, АТАКА сезира цик
· МБМД: Разликата между Сидеров и Първанов е драматично близка
· Цигански лидер плаши с щурм Пазарджик

По света
· СС на ООН наложи финансова и оръжейна блокада на Северна Корея

Коментари
· ДИПЛОМАЦИЯ НА КОЛЕНЕ

Икономика
Депутатът от АТАКА Митко Димитров: В Сливен няма ДСБ и ОДС, има управляващи и АТАКА
Андрешко крие бюлетината под масата и лъже, че ще гласува за властта

- Предизборната надпревара е на финалната права. Какво сочат наблюденията ви по места?
- Там, откъдето минахме, навсякъде вълната е голяма. Дори на места, където по време на парламентарните избори се събираха по 10-15 човека на митингите на АТАКА, сега залите се пълнят от по 1000-1500 човека. Помните както твърдяха по онова време от НЦИОМ - че за хората от тези градове и села въобще не съществува такава коалиция. Тогава държавната социологическа агенция прогнозираше, че "Новото време" ще вземе 11,5%, а ние оставаме под 4-процентовата граница. Правят се опити и тази кампания да се развие по същия модел, с надеждата хората да повярват. Наред с това управляващите правят опити да възстановят СДС и т. нар. дясно пространство. Само след броени дни ще се окаже, че те са неуспешни. По отношение на дясното си имам една шега. Всичко зависи това дясно откъде се гледа - по фланга или по фронта. Защото, ако човек се обърне, местата се разменят - дясното става ляво, а лявото - дясно. В малките градчета като Нова Загора и Казанлък, където живеят между 15 и 25 хил. души, голям процент от жителите им са в залите, където се провеждат митингите на АТАКА.