"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 318 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 18/10/2006
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Волен Сидеров на среща в Светия Синод: Ще работим за връщането на църковните имоти


Партия АТАКА ще продължи да работи за връщането на църковните имоти. Това заяви вчера Волен Сидеров след среща в Светия Синод с Варненския и Великопреславски митрополит Кирил и Сливенския митрополит Йоаникий.
Сидеров обясни, че е запознал Светия Синод със законопроектите, които партията подготвя да внесе в Народното събрание. Единият е за отмяна нанационализацията на имотите на българската църква. АТАКА иска задължително вероучение в училищата и признаване на православието в Конституцията ни.  У нас
· ВКС: Висши магистрати забъркани в злоупотреби
· Волен Сидеров на среща в Светия Синод: Ще работим за връщането на църковните имоти

По света
· ПАДЕНИЕТО НА ЕДИН НАБЕДЕН СОЦИАЛДЕМОКРАТ

Коментари

Икономика
Христо Крайселски, областен координатор на АТАКА в София: Нито един беден и гладен българин не вярва на Гоце
От АТАКА се боят онези политици, които доведоха народа до мизерия

- Г-н Крайселски, каква е предизборната обстановка в столицата броени дни преди вота?
- Напоследък се забелязва истерия и панически страх от страна на опонентите на АТАКА. Наши експерти са забелязали масово прехвърляне на движими и недвижими имоти от страна на хора, които през годините са грабили яко имоти и имущества. Това е страха, че ако партията на националистите вземе властови позиции, ще потърси реванш за пладнешкия грабеж на народа през годините на така наречената демокрация, както и преди това. Десетилетия наред управляващите се облагодетелстват и крадат за сметка на редовите данъкоплатци. През това време животът на народа става все по-тежък и труден, а той все по-беден. Да не говорим, че у нас властва една порочна тенденция - бедни са и онези хора, които денонощно се трудят, но не крадат и са почтени. И понеже онези мастити политици и партиите им, които поощряваха тези процеси, знаят, че АТАКА ще поиска реванш за народа, сега се боят неистово от нас и се чудят какви компромати и небивали лъжи да измислят за партията и в частност за нейния лидер - Волен Сидеров.