"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 392 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 11/01/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Кмет застрелян заради парите от софииския боклук?


58-годишният кмет на Елин Пелин Янко Янков, който беше убит около 20 часа във вторник в къщата си в село Мусачево, е застрелян заради огромните суми, въртящи се около столичния боклук. Това съобщи специално за "Атака" отлично информиран източник, близък до следствието. Янко Янков е бил дясна ръка на индийския милиардер Прамод Митал, собственик на "Кремиковци". Благодарение на Янков, Митал успя да уреди част от боклука на София да се съхранява на негов терен срещу заплащане.У нас
· Кадафи позволи само три свиждания със сестрите
· Кметът на Елин Пелин застрелян заради парите от боклука?

По света
· Албанците 12 часа на ден без ток заради „Козлодуй“
· Европейският съюз свърши петрола

Коментари
· Коварен съсед дебне пред портите на Европа

Икономика
Димитър Попов, бивш министър-председател: Луканов регистрира ДПС под натиск от Великобритания

- Г-н Попов, как бе писана първата историческа страница на ДПС? Като министър-председател на първото след 90-а г. коалиционно правителство, известна ли ви беше справката, постъпила в МС с дата 19 март 1991 г., в която се вижда, че ДПС е получавало солидна подкрепа от страна на Турция?
- Тази справка ми бе поднесена, доста време след, като бе изготвена от тогавашния министър на вътрешните работи покойният Христо Данов. Получих я година, година и половина преди внасянето й в МС и запознах министрите с нея.
- Значи, правителството е обсъждало тази справка?
- Нещо повече, тази справка бе поднесена от мен и в т.нар. Комисия по националната сигурност на държавата, чийто председател бе президентът д-р Жельо Желев.