"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 401 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 22/01/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Станишев въвежда трети пол


Ново малцинство на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните с кодовото име ЛГБТ, узакони кабинетът на Сергей Станишев. Министрите от тройната коалиция БСП-ДПС-НДСВ излязоха с документ: "Национален план за действие за защита от дискриминация". Той предвижда преследване и репресии за медиите, които не пишат с ласкави думи и похвално за лесбийки, гейове и др. Неназовани експерти пък услужливо предложили на кабинета да въведе и трети пол - "мъж", "жена" и "друг". Повечето политици обаче не приемат това решение на МС. Според известният историк проф. Станислав Станилов, депутат от АТАКА, отклоненията от нормалната сексуалност напоследък се преескпонират, поради липса на други ценности в обществото."Трябва да се създаде орган, който да защитава гражданите от правителство. Което очевидно с политиката си дискриминира редовите българи", заяви за "Атака" вчера Константин Паскалев от БСП. 

 У нас
· Показно стреляха по мъж в центъра на София
· Обща коалиция срещу ДПС за местните избори в Разградско
· Роднините на осъдените сестри поискаха оставката на Феим Чаушев

По света
· Наследничка на Кенеди разкрива зверствата в затвора Абу Гариб
· САЩ и ЕС се месят в сръбските избори

Коментари
· Управниците превръщат страната в клиника за душевно болни

Икономика
· Сънародници в Евросъюза протестират срещу здравната каса
· Нови пенсии от 1 януари иска КНСБ
Проф. Димитър Гоцев: Преоблечени полицаи нападнаха българите в Скопие
София трябваше да реагира по-остро на побоя край Вардар

- Проф. Гоцев, как ще коментирате нападението над български граждани по време на поклонението пред паметната плоча на Мара Бунева на 13 януари в Скопие?
- От няколко месеца в Скопие управляващите сърбомански власти водят антибългарска кампания, не можейки да преживеят спокойно влизането на България в ЕС. Всичко това доведе и до съботните изстъпления, когато организирани и преоблечени полицаи нападнаха шествието на хората, които се бяха събрали там, повечето хора от Скопие - местни българи, нападнаха ги и биха точно определени лица. Българските институции трябва по-категорично да осъдят тази проява. Нашата държава, нашите институции трябва много по-рязко, по-категорично веднъж завинаги да заявят, че ние ще отдаваме почит на героите, борили се и пролели кръвта си за българщината в Македония, за българското национално обединение. Един ден българското племе да се събере на едно място, под една стряха в Европа, но това нещо ще стане, само ако принудим сърбоманите да млъкнат и направим техните по-нататъшни опити за ограбване и фалшификация на нашата история невъзможни. В момента те включиха в тяхна енциклопедия и нашите градове в Пиринския край.