"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 431 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 24/02/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

“168 часа” благодари на Сидеров, после излъга, че бил щурмуван


Главният редактор на в. "168 часа" Николай Пенчев вчера благодари на лидера на АТАКА Волен Сидеров, че лично го е посетил в редакцията на управлявания от него вестник. "Благодаря ви за тази среща и се надявам, че ще работим и занапред", заяви Пенчев. Сидеров отиде в "168 часа", заради клеветническата публикация, че ДПС дало на АТАКА
1 600 000 лв. Тази лъжа бе тиражирана вчера и от в. "24 часа". 
Минути след срещата на Сидеров с главния редактор, от вестника разпространиха истерични съобщения, че АТАКА е нахлула в редакцията и търсела саморазправа.
В клеветническия материал се цитира учредителят на ГЕРБ и член на контролната комисия на партията Сезгин Мюмюн. Според Осман Октай в момента варненската прокуратура издирва Мюмюн за измами. Неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще проучи твърденията на своя съпартиец и ако те се окажат лъжа, ще вземе строги мерки срещу него.
В парламента Сидеров обяви, че срещу АТАКА се води целенасочена клеветническа кампания. Той ще заведе съдебни дела срещу авторите на тази кампания. 
 


У нас
· Опасно е ДПС да бъде с най-много евродепутати
· Словашкият премиер не бил цитиран точно за „престъпниците“ в Либия

По света
· 100 години затвор за US-войник, убил и изнасилил иракчанка
· ЦРУ лъжело за иранската ядрена програма

Коментари
· Кръстоносният поход срещу православието

Икономика
· Р. Овч. поведе „Топлофикация София“ към фалит
Георги Димитров, депутат от ПГ АТАКА: Цените у нас са европейски, а пенсиите - албански
Екипът на Станишев е крайно десен, социално и социалистическо се оказват несъвместими

- Г-н Димитров, вие сте член на парламентарната комисия по труда и социалната политика. Как ще решите проблема с мизерните доходи на пенсионерите?
- Разбирам, че това е един от най-актуалните проблеми на обществото, но не и на нашата комисия. На последното си заседание например, се занимавахме с допълнителните доходи на надзорниците на НОИ, вместо с пенсиите. А виждате какво става по площадите в страната и тук, пред парламента. Всеки четвъртък пенсионерите протестират, митингите им стават все по-мащабни и по-организирани, цялата страна се надига и съвсем основателно. Не са символични действия, не са безобидни демонстрации. Цените у нас вече се изравняват с европейските, някои даже - на лекарствата например, са 2-3 пъти по-високи, а пенсиите ни са албански. Не ги наричам символични, човек не може да си представи що за сума е 63 лв. или 80, или 100...Възрастните хора са бедни и болни. Налага се да избират: хляб или лекарства. Или сметките за тока, за водата...