"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 446 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 14/03/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

СЛЕД НАМЕСАТА НА АТАКА ИЗВЕРГЪТ НЕСРИН ОСТАВА В АРЕСТА


Извергът Несрин Ахмед, който навръх националния празник Трети март преби двама ученици и насили единия от тях, остава за постоянно в ареста.
Това обяви вчера зам.-районният прокурор на Девня Златко Стоянов. АТАКА осигури адвокат на насиления младеж, защото семейството му няма финансова възможност за съдебни дела. Ахмед бе задържан за блудство с 18-годишния Живко Янев на 3 март във варненското с. Генерал Киселово. Турчинът пребил Живко и неговия приятел Симеон, също на 18 години, гаврил се с тях и ги заплашвал, обвинявайки ги в кражба на кабели. Насилникът бил с чисто съдебно минало и прокуратурата го освободи под гаранция от 2000 лв. Това обаче се оказа поредната лъжа, защото през 2002 година той е бил подсъдим за хулиганство, но се е отървал само с глоба от 1000 лева. Прокуратурата повдигна две нови обвинения срещу бабаита. От вчера извратеният турчин е подведен под отговорност за хулиганство, както и за изнудване. След гаврата българи и турци в селото поискаха той да бъде вкаран в затвора или насилствено изселен.

 У нас
· Шестима цигани отмъкват 144 м релси във Велинград
· Андрей Райчев хвали Б. Б., съпругата му Виза го оплюва
· Бизанти: Сестрите още 3 години в затвора, ако ги осъдят за клевета

По света
· Една трета от войниците, служили в Ирак и Афганистан, са луди
· Белият дом нарочно тласкал Русия в оръжейна надпревара

Коментари
· Защо Станишев върна секирата в ръката на Доган

Икономика
· Константин Тренчев: Става страшно, излязат ли миньорите на улицата
· Некачествени гръцки плодове заливат пазарите
Прокурор Стефка Кръстанова: Становището на прокуратурата за „докладната“ на Мюмюн е: Няма такъв документ
Ахмед Емин каза, че не е виждал "документа" и че подписът не е негов

- Трябва ли, г-жо Кръстанова, прокуратурата да се произнесе със становище (по случая с фалшивия "документ", който Мюмюн предостави в прокуратурата за проверка, чрез който набеди партия АТАКА, че е получила пари от ДПС - бел.ред. ) и дали изобщо е от компетенциите й да се занимава с този случай?
- След като бъде получен сигнал в прокуратурата, прокурорът е длъжен да направи проверка дали това, което е изложено в сигнала, съответства на истината. В конкретния случай беше извършена проверка, която да установи има ли такъв оригинален документ, тъй като към сигнала беше приложено копие. Проверката е приключила и мога да кажа становището. Такъв оригинален документ на въпросния писмен документ не беше намерен, не беше депозиран пред прокурора и становището беше, че няма такъв документ. Въпросът вече не стои пред прокурора, а пред прокуратурата и тя може да реши дали има някакъв проблем.