"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 477 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 19/04/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

БНТ в паника от клипа на АТАКА


Вчера цялото ръководство на БНТ, начело с Уляна Пръмова, Вяра Анкова и Бойко Василев, не приеха предизборния клип на АТАКА за евроизборите, след като няколко часа поред го връщаха и гледаха. Накрая държавните служители си измиха ръцете, като заявиха, че ще изпратят клипа на ЦИК, която да се поизнесе, дали в него има квалификации. Повод за паниката на Пръмова, Анкова и Василев е призивът да не се изпращат в европарламента национални предатели. "Това е поредната цензура на това ръководство, което има една единствена роля - да бъде в услига на управляващата мафия, коментира Волен Сидеров. Нека да си спомним как държавната телевизия, издържана от парите на данъкоплатците, отказа да отрази и не показа нито кадър от огромния митинг на АТАКА на 3 март, събрал десетки хиляди хора в центъра на София. Очевидно това ръководство няма нищо общо с обективната журналистика и служенето на обществени интереси", заяви Сидеров. Националистът определи фолкпевеца Азис като най-подходящия певец за БСП, като се има предвид, че водачът на червената листа за евродепутати е със същата ориентация, като Василка.

 У нас
· Наркоинвазия в София, МВР лови само дребните риби
· Само националната държава може да спаси народите
· Прокуратурата призна за корупция в нейните редици

По света
· Южна Корея в паника след масовото убийство във Вирджиния
· Ричард Ран: Световната банка пречеше на България

Коментари
· Управляващите превърнаха политическия живот у нас в театър на абсурда

Икономика
· Масларова изхвърля децата от приютите
· Е.on дръпна шалтера на 12 000 абонати
Георги Замфиров, областен координатор в Ямбол: На АТАКА се гледа с респект, ДПС залага на изборен туризъм
ДПС показаха дори на преговорите за секционните комисии, че са продукт и сателит на БСП. Те са създадени, за да може по-удобно д

- Г-н Замфиров, какво е новото в предизборната обстановка при вас, съставени ли са вече всички избирателни комисии?
- Във всички избирателни комисии в община Болярово, Стралджа, Елхово, Тунджа имаме членове. На преговорите стана ясно, че АТАКА се приема като първа политическа сила и към нас се отнасят с необходимото уважение. В област Ямбол АТАКА вече е фактор, с който се съобразяват всички. Въпреки това се наложи да напуснем преговорите за СИК в града, защото на практика тройната коалиция показа демонстративно властта си чрез сила. Представителите на трите партии от управляващата коалиция не зачетоха доказаните резултати на последните избори, които са в полза на националистите. Примера ни последваха и делегатите от всички други опозиционни партии и напуснаха преговорите след нас.