"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 481 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 24/04/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Доган вдига втора джамия в Златоград


Започна строителството на втора джамия в Златоград със съдействието на верни слуги на Ахмед Доган в района, а в новият храм щели да се молят по пет-шест души на ден. Затова алармираха пред "Атака" от родопското градче. Новият мюсюлмански храм бил проектиран за 300 вярващи, въпреки че на практика в града имало вече една джамия и тя била напълно достатъчна за поклонниците на Аллах и Корана. Информацията за градежа на второ минаре потвърди и общинският координатор на АТАКА в Смолян Стоян Беширов.
Новият храм се гради в квартал "Малка река". Християните в Златоград са потресени от местния общински съвет, който е позволил строежа на новия молитвен храм за мюсюлманите. Християните са възмутени от амбициите на Доган и неговото обкръжение да строят масово джамии в смесените райони и опитите им да привлекат българите-мохамедани към интересите на етническата партия, твърди Стоян Зарев от Златоград.
От две години АТАКА алармира непрекъснато за засиленото строителство на мюсюлмански храмове в цялата държава.

 У нас
· Отчетоха щети за милиард от рушветите у нас
· Избират нов шеф на БНР след вота

По света
· Гонят сърбите от Косово с горски пожари
· Льо Пен: Надцених стремежа на французите към промяна

Коментари
· Слави разигра гръцка трагедия, за да не го изпъдят от БиТиВи-то

Икономика
· Учителите искат 500 лв. заплата, Такева вдига предизборно на 500 евро
· Водата в София скача с 33 процента от 1 май
Председателят на "Социален съюз" Константин Поптодоров: Бойко Борисов може да е каубой, а не опозиция
Национализмът е много опасен за тези, които предават интересите на собствените си народи

- Д-р Поптодоров, кампаниите за евровота вече стартираха, кой според вас ще се нагърби със защитата на българските интереси в Европейския парламент?
- Само националистите могат да защитят българските интереси. Защото Европейският парламент е едно демократично блато, в което хората не защитават истинската Европа, християнската религия и своята идентичност. Те са предатели. И само националистите ще спасят Европа от напора на САЩ и на ислямския фундаментализъм. Това го казвам от висотата на моя личен опит, аз съм участвал в три конспирации срещу т. нар. народна власт до 1948 година. След това, в периода 1983-85 година бях 12 пъти арестуван от Държавна сигурност, защото съм националист.