"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 522 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 11/06/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Партия АТАКА пита президента на САЩ


Посещението на президента на САЩ у нас дава възможност да му бъдат зададени въпроси, засягащи българския национален интерес. Тъй като до момента нито един представител на партия АТАКА не е получил покана или акредитация за срещите на президента Буш с български политици, АТАКА обявява на медиите какви въпроси би задал наш представител на американския президент. Президентът Първанов и премиерът Станишев като първи във властта са длъжни да ги поставят официално като държавници. Ако не го направят, ще докажат, че не работят за българския държавен интерес.
Въпросите, които Първанов и Станишев са длъжни да поставят пред г-н Буш са следните:У нас
· Разбиха офисите на АТАКА в Перник
· „Конгрешънъл куотърли“ набеди Цветелина Бориславова в пране на пари

По света
· Дупка зейна на щита на американската совалка
· Буш обеща независимо Косово в Албания

Коментари
· Ще капитулира ли Първанов за противоракетния

Икономика
Митко Димитров, депутат от ПГ АТАКА: Турция нарочно заглушава българския ефир

- Г-н Димитров, вие присъствахте на последното заседание на медийната комисия в парламента, която обсъжда заглушаването на наши радиостанции по границите. Разкажете, какво се случи?
- Това заглушаване не е само по границите, а и навътре в българската територия в региона на Айтос, Карнобат, Ямбол, Бургас - с неговите курортни селища Поморие, Созопол и Несебър. Също така в целият район на Варна и Шумен няма приемане на български радиостанции. Беше отчетен фактът, че през летния сезон има голямо отражение от повърхността на водата на морето и това е причината тези радиостанции да не приемат.