"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 527 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 16/06/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Сидеров: Патриоти, а не шушумиги в местната власт


Искаме патриоти, а не шушумиги в местната власт. Това заяви вчера лидерът на националистите Волен Сидеров в Несебър. Той бе на обиколка в Бургаския регион и се срещна с членове и симпатизанти на АТАКА.
Предстоящите общински избори през есента са реален шанс АТАКА да поеме властта на местно ниво, като първа крачка към изкореняване на ширещата се корупция и лошото управление в българските общини, подчерта лидерът на националистите.
Той благодари за отличния резултат, постигнат от националистите в целия регион при евровота.
Сидеров подчерта, че на местния вот АТАКА ще има първия шанс да влезе в местната власт. Така партията ще завоюва реални властови позиции, които ще са първа крачка към изпълнителната власт в държавата. Лидерът на АТАКА подчерта, че е особено важно националистите да предложат качествени кандидати за кметове, както и отлични екипи от професионалисти в листите за общински съветници. Според него победата в местния вот е само етап от борбата на АТАКА за отстраняването на корумпираните и продажни управляващи от властта. 
 У нас
· Гола сеч в Розовата долина захранва турска фирма
· Станишев взема главата на Р. Петков на конгреса днес

По света
· Германия узакони 100 000 имигранти, 12 млн. пък стават граждани на САЩ
· САЩ отказаха предложението на Русия за звездния щит

Коментари
· Евроизмамници и българските им слуги ни върнаха до газената лампа

Икономика
Деян Стайков, областен координатор на АТАКА в Бургас:Подготвяме предизборна програма за всяка община

- Какво си говорят хората в района след вота за евродепутати и резултатите от него?
- Доста пространен въпрос. Като цяло мисля, че българинът малко  недооцени тези избори. На много от хората не им е ясно, че половината политика на България ще се решава в Европарламента. Това беше голяма грешка. Като цяло благодарение на работата, която провеждаме тук, имаме една команда от хора, които оказват въздействие и мотивират избирателите. Стараем се агитацията ни да бъде на ниво. Предизборните срещи, които направихме с г-н Волен  Сидеров и общинския сбор на Бургас, повдигнаха духа на хората и сега ще можем с по-висока скорост да направим пропуснатото, да изградим тези структури, които ни липсват по места.