"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 528 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 18/06/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Филм на БНТ се гаври с българската нация


Партия АТАКА вчера реагира с остра декларация, след като  БНТ излъчи в най-гледаното време в събота вечерта скандалния игрален филм "Откраднати очи". Филмът представя изключително изопачено събитията от възродителния процес на фона на любовна мелодрама между туркиня и българин.
Три дни преди БНТ да покаже пасквила, той бе рекламиран на официалния сайт на ДПС. Вчера редакционните телефони на в. "Атака" загряха от мнения на възмутени зрители.
Една поредна проява на продажност и национален нихилизъм бе филмът "Откраднати очи", излъчен в събота по БНТ, коментира Волен Сидеров.
Ръководството на партия АТАКА заявява, че е категорично против извратеното и спекулативно предаване на събитията от т. нар. възродителен процес, се казва в декларацията на националистите. В специално писмо до ръководството на БНТ, АТАКА ще иска право на отговор за хора, участвали в тези събития и силно възмутени от спекулациите във филма "Откраднати очи".

  У нас
· АТАКА стъпи в 14-те общини на Пиринския край
· Станишев в паника за местния вот, БСП докарана до оцеляване

По света
· Признават осъждането на Меграхи за съдебна грешка
· Полша потвърди, че ще наложи вето върху Евроконституцията

Коментари

Икономика
Волен Сидеров: На властта не и стиска да пусне АЕЦ и да затвори базите на САЩ
Признаването на независимо Косово е признаване на албанската мафия, смята лидерът на АТАКА

- Г-н Сидеров, как ще коментирате приключилия конгрес на БСП?
- България, ще стане, както се казваше едно време, нормална държава, тогава, когато темата на деня престане да бъде поредният конгрес на БСП. На мен младостта ми мина под конгресите на БКП. Те все бяха исторически, все чертаеха светло бъдеще. Конгресът на БСП съвсем малко вълнува хората, които живеят в България. Аз се връщам от обиколка в по-малки градчета и села и мога да кажа, че хората там не ги интересува конгресът на БСП. Този конгрес интересува само върхушката на БСП, техните коалиционни, както ги наричате, партньори. Аз ги наричам партньори в далаверата, за това дали ще остане коалицията, дали ще се разтури, дали ще остане министър Румен Петков, за да продължи далаверата и да бъде топлата връзка с ДПС и ще остане ли зам.-председател на партията или не. Това са въпроси, които засягат само върхушката на БСП.