"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 538 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 29/06/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

УВОЛНЕН ДЪРЖАВЕН ГАРД: Първанов следи политици чрез подчинената му НСО


Националната служба за охрана (НСО) е разработвала политици, всички рапорти и доклади са се предавали лично на президента Георги Първанов. Това скандално разкритие направи вчера пред журналисти Николай Марков, доскорошен служител на НСО. Службата е подчинена директно на президента, а разработките ставали по заповед на полковник Петър Маринчев, шеф на охраната на председателя на Народното събрание Георги Пирински.
Самият Първанов пък бил държан изкъсо заради секскомпромат, притежаван от зам.-шефа на службата бригаден генерал Стоян Томчев. Генералът и Марков са били лична охрана на Първанов и са в остър конфликт. Стана ясно, че президентът разполагал със снимки от Боровец, с които може да изнудва премиера Станишев.
По този случай с НСО, трябва да се поиска импийчмънт на Първанов, коментира лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Това е грандиозен скандал, който трябва да доведе до сериозни политически размествания и предсрочни избори, подчерта националистът. 
  У нас
· Замеряха кмета на Карлово с бутилки заради софийския боклук
· Станишев сниман на Боровец с манекенка?

По света
· Застреляха престъпникът, подпалил войната в Босна
· Жена начело на британското МВР за първи път

Коментари
· Единният фронт срещу Доган е тест за политици

Икономика
Ваня Колева, координатор на АТАКА-Габрово:Няма да допуснем ДПС да гради джамия в Дряново

- Г-жо Колева, в Трявна АТАКА е първа на евровота с 28.77%. С какво се обяснява този отличен резултат?
- С единните усилия на цялото ръководство на партия АТАКА, които неуморно общуваха с гражданството и изясняваха правотата на идеите й. И естествено резултатите са налице. Във възрожденска Трябва има много политически грамотни граждани, които правилно насочиха своя глас към партията.
- Как коментираха хората посещението на Волен Сидеров в сряда?
- Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е удовлетворен от резултата, показан на изборите за евродепутати. Хората в Трявна са във възторг, че Сидеров не ги е забравил след вота. Политиците от другите партии не постъпват така.  Тревненци се радват, че са допринесли за победата ни. Хората са безкрайно доволни, че Волен Сидеров е дошъл при тях и на излизане от залата не искаха да го пуснат да си тръгне, стараеха се да му стиснат ръката, да му кажат няколко добри думи, да му поискат автограф. На срещата присъстваха и много млади хора. Всеизвестно е, че бъдещето на нацията е в младите.