"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 551 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 12/07/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

ГОЦE гонел гардовете си да му вдигат дивеч


На ключови места в Национална служба за охрана има хора, свързани с организираната престъпност, има и шефове на следствието, които са свързани с бизнес интереси. Това е заявил вчера уволненият от НСО подп. Николай Марков (на снимката) пред вътрешната комисия на парламента.
Офицерът разкрил още, че президентът Първанов карал бодигардовете си да играят заедно футбол и ги гонел да му вдигат дивеча при лов.

 У нас
· Гръмнаха втори съветник на Първанов
· Блъсков избяга от диспут със Сидеров

По света
· Ал Каида заплаши да убие британската кралица
· Липса на президент изправи Албания пред политическа криза

Коментари
· Станишев пак направи реверанс на Догановата сепаратистка партия

Икономика
Генерал-полковник Петър Христозов: Хората, които милеят за България, трябва да подкрепят АТАКА

- Господин Христозов, последната Ви книга е "Драмата на измисления свят". Защо "измислен свят" и защо сте я назовал политически роман?
- Човекът е част от природата и понякога си измисля свят, който да е по-добър от сегашния. Политиците ни не разбират това, както не разбират, че политиката не е професия, а отношения между хората. Измисленият свят е всъщност отдушникът на онова, което управляващите не казват, или просто крият. Вижте какво става в България - политици говорят глупости, шпионират се, по улиците се лее кръв, предъвкват вече 18 години темата за досиетата на ДС, страната затъва икономически, губи суверенитет, няма защитни механизми и ефикасна отбранителна система.