"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 560 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 23/07/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

МВР в комбина с турски хулигани


Неизвестен турскоговорящ хулиган нападна в събота евродепутата от АТАКА Десислав Чуколов. Инцидентът станал около 2.30 часа в русенското заведение "Канела". Младеж на възраст около 20 години разпознал Чуколов, напсувал го на турски и го ударил по лицето. Вместо да издири и задържи побойника, полицията, извикана от Чуколов, дълго снемала самоличността му, а после обвинила евродепутата, че не оказвал съдействие. На сутринта шефът на ОДП в Русе Светослав Първанов предложил на Чуколов да потулят случая.
Фактът, че в България може да бъде нападнат евродепутат от турскоговорящо лице и полицията да не го преследва, означава, че у нас наистина има ново турско робство, коментира Волен Сидеров. Ще отправим въпрос към Румен Петков защо прикрива турскоговорящи престъпници. Имаме данни, че хулиганът е бил свързан с ДПС и вероятно това е причината, добави лидерът на АТАКА.
 У нас
· Суходолци въстанаха срещу „Mара отварачката 2“
· АТАКА: Не олигарсите, а общините да печелят от мините в Кюстендилско

По света
· Горещините не уплашиха турските избиратели
· Ал Каида взе на прицел Германия

Коментари
· Ремонтът на правителството е поредната подялба между политически мафиоти

Икономика
Димитър Стоянов, евродепутат от АТАКА:Либийският случай е пълен провал на българската външна политика

- Още преди година Вие лично информирахте шефа на Европарламента Пьотеринг за агентурното минало на Георги Първанов? Очаквате ли реакция на Европа по  повод скандала? 
- Предупреждението беше отправено от председателя на нашата група в ЕП "Идентичност, Традиция, Суверенитет" Бруно Голниш от името на АТАКА. Тогава не се прие сериозно, но сега вече Пьотеринг сигурно се е замислил какво е да стискаш ръката на агент от тоталитарните служби. Не очаквам обаче някакво официално изявление, защото председателят на Европейския парламент не би имал полезен ход. Ако каже, че е недопустимо агенти на комунистическите репресивни служби да заемат висши държавни длъжности в демократична страна, то защо тогава качи на трибуната в Брюксел един такъв. А естествено не може да каже, че е хубаво.