"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 575 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 7/08/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Заклаха активист на АТАКА в сливенско село


Основателят на една от първите общински структури на националистите в сливенско - град Кермен, Георги Георгиев беше зверски убит през нощта в неделя срещу понеделник. 46-годишният националист е бил прободен с нож на 4-5 места по време на изпълнение на служебния си дълг в село Младово. Той е бил охранител в Общинската охранителна фирма в Сливен и вероятно е станал жертва на цигани. "Настояваме за бързо разкриване на убийците, това е поредното убийство на честен и почтен български гражданин от страна на банди асоциални елементи, които тормозят българското население от години", заяви лидерът на патриотите Волен Сидеров. Той добави, че в Сливен по същия начин беше убит таксиметровият шофьор Живко Проданов. "Десетки и десетки са убийствата на обикновени български граждани, извършвани от подобни елементи - убийства, които остават неразкрити. Тъй като съм убеден в пълната несъстоятелност на този вътрешен министър и на това ръководство на МВР, допускам, че най-вероятно и този път МВР-факторите ще прикрият извършителите на поредното варварско убийство и то този път над активист на АТАКА, един български патриот, който изпълнява служебния си дълг", коментира още Сидеров.У нас
· Цените спекулативни, Станишев ще ги озаптява с комисия
· Психопати във властта: Ментата - вечният помагач, който обича господаря си

По света
· Ал Каида създадена в Босна и Херцеговина
· Предсрочните избори почти сигурни в Полша

Коментари
· Българската държава - закрилница за Хасан, мащеха за Иван

Икономика
Радко Радев, общински координатор в Айтос:АТАКА в Айтос ще победи на балотажа

- Г-н Радев, как върви предизборната кампания в Айтос? АТАКА как се представи там на изборите за ЕП?
- Предизборната кампания в Айтос тръгна много добре след 16 юни, когато открихме новия клуб на АТАКА в града и гост беше лидерът ни Волен Сидеров. Аз бях поканил колегите - председатели на всички десни партии в общината и дойдоха регионалните шефове на СДС, ДСБ и ГЕРБ. Тогава, в разговор с г-н Сидеров, спонтанно се роди идеята за естествено коалиране срещу управляващите. Но оставихме и вратичка за присъединяване на БСП към нашата коалиция. Ние работим усилено за тези местни избори, защото те са много важни за нас. Местната организация на АТАКА трябва мощно да навлезе в общинската власт и с тези позиции да продължим нататък да овладяваме политическото пространство в района.
На последните избори за ЕП АТАКА в Айтос се представи средно добре. Партията ни вече е фактор в общественото и политическото пространство и с това трябва да се съобразяват всички, даже опонентите ни, които не ни долюбват.