"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 592 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 29/08/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

ГЕРБ заигра за Доган в Кърджали


Бойко Борисов провали общия фронт срещу ДПС в крепостта на Доган - Кърджали, като отказа да оттегли кандидата си за кмет Стефан Чанев. "Изумен съм от некоректното поведение на Бойко Борисов. Само преди броени дни той ме увери в личен разговор по телефона, че ще оттегли партийната кандидатура на ГЕРБ за г-н Чанев. Това поведение на ГЕРБ помага само и единствено на Ахмед Доган. Тъй като издигането с обща единна гражданска кандидатура срещу ДПС става вече много по-трудно. За мен няма друго обяснение за тези пируети на Борисов, освен споразумение с Доган и неговата маша Първанов. Ще направим така, че в цялата община Кърджали да стане ясно предателското поведение на ГЕРБ спрямо българската кауза. Аз ще продължа да работя за единна кандидатура, защото за мен каузата на България е по-важна от партийната", заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров.
Издигнатият за кмет кандидат на ГЕРБ Стефан Чанев е абсолютно неподходящ, защото спрямо него са водени разследващи действия за злоупотреби с дървен материал, стана ясно след проверка на в. "Атака". Поради този факт той е бил освободен от заеманото от него място в местната Дирекция на горите. 
 
  У нас
· Борисов провали общия фронт срещу ДПС в Кърджали
· Готвят преврат на Юруков, ако не подкрепи Бойко

По света
· Либийски министри в немилост пред Кадафи заради медиците
· САЩ клекна на Москва

Коментари
· Полумесецът ислямски виси отново над България

Икономика
Георги Зафиров, кандидат за кмет на Ямбол: Ще сложа край на корупцията в Ямбол

- Г-н Зафиров, вие сте кандидат за кмет на Ямбол и координатор на партия АТАКА за областта. Какви спешни мерки ще предприемете за града, ако станете градоначалник?
- За разлика от другите политически партии, които си дадоха активна почивка през летния сезон, ние от АТАКА се срещнахме с много жители на града, за да се запознаем с техните проблеми. Защото е несериозно да се преписват политически програми, които имат само предизборен ефект, без кандидатите за местната власт да се запознават с проблемите на гражданите.