"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 593 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 30/08/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Зам.-министър на БСП катастрофира и избяга


Заместник-министърът на околната среда и водите Атанас Костадинов катастрофирал във вторник с мерцедеса си и избягал от мястото на инцидента, разказаха очевидци. Костадинов е член на Висшия съвет на БСП и преди да стане заместник на Джевдет Чакъров се изявяваше като координатор за младежката политика в предизборния щаб на президента Георги Първанов.
Костадинов криволичел по платното преди да се удари с луксозното си возило, разказаха още свидетели на инцидента. Катастрофата станала към 4 часа през нощта във вторник на Петте кьошета в София. За щастие пострадали няма. Костадинов се е изнесъл от мястото на екшъна без да дочака полиция. Ченгетата, дошли след бягството на Костадинов вчера твърдяха пред медиите, че той не бил употребявал алкохол. "Борецът срещу пътните инциденти" Румен Петков отказа да коментира инцидента.  
  У нас
· АТАКА издигна Атила Минев за кмет на Русе
· Цигански мелета разтърсиха два града за една нощ

По света
· Ал Каида готви удар по Сърбия
· Франция ще обучава либийски спецчасти

Коментари
· Гоце готви нова подмяна на вота

Икономика
Камелия Колчева, областен координатор на АТАКА в Кърджали: Борисов се поддаде на политическия шантаж на ДПС

- Г-жо Колчева, как ще коментирате окончателният отказ на ГЕРБ да участва в анти-ДПС коалицията и да се яви със свой кандидат?
- За мен това е проява на политически авантюризъм. С тази необмислена постъпка на ГЕРБ в немалка степен се рискува успехът на издигнатата единна кандидатура от гражданското обединение "За Кърджали". За пореден път се убеждавам, че става дума за твърде типичен за ГЕРБ и лично за Бойко Борисов, начин за поведение да се перчат преди битка, но да нямат смелостта да влязат в истинския бой за Кърджали, както и да поемат отговорността да работят за победата на местния вот в областния град.