"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 594 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 31/08/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Обрали полицията, за да покрият делото за “Красна поляна”


Папката с материалите по делото за циганските размирици в столичния квартал "Красна поляна" е изчезнала при обира преди седмица в Столична дирекция на полицията. Именно материалите по това дознание са били целта на кражбата, твърди източник на "Фрогнюз". Поради липса на следствени доказателства полицаите така и не задържаха циганите, безчинствали в квартала. Кражбата беше извършена през нощта на 21 август, но информацията за нея беше потулена от вътрешния министър Румен Петков. Вчера той не пожела да каже кои дела липсват, а разкри само, че едно от тях е с особена важност. Именно за дознанието в "Красна поляна" става въпрос, твърди вътрешен човек от полицията. Според други източници пък са изчезнали и материали по разследването на отвличането на хърватина Иван Може. Той бе обвинен в убийството на полицая Кирил Живков и Асен Петро-Шаки в букмейкърски пункт в кв. "Княжево", но съдът го оправда напълно.
Според източник на "Атака", който работи в столичното управление, сградата на управлението е била разбита, като са били откраднати много преписки на дела и конфискувани наркотици.У нас
· Рок концертите в Каварна са прикритие за далавери
· Цигански набези подлудиха Димитровград

По света
· Либия няма да плати кръвнината за Локърби
· Япония няма да участва в американски войни

Коментари
· Пазете се от турците, когато идват с подаръци!

Икономика
Атила Минев, областен координатор на партия АТАКА в Русе: АТАКА държи ключа към кметския кабинет в Русе

- Г-н Минев, местните структури на партия АТАКА единодушно ви избраха за кандидат за кметското място в Русе. С каква програма ще се борите за доверието на съгражданите си?
- Програмата ни е много амбициозна и е създадена от екип на партия АТАКА в града. Тя включва мерки в областта на икономиката, туризма, администрацията и административните услуги, образованието и културата, обществения ред и транспорта. Програмата е насочена към невралгичните проблеми в русенската действителност, които могат да бъдат решени в следващия мандат, проблеми отлагани с години или изобщо загърбвани от досегашните администрации в града. Основен акцент в програмата ни е създаването на условия за успешна инвестиционна дейност в община Русе. Целта е да се увеличи конкуренцията между компаниите в града, да се повиши средната заплата, която е една от най-ниските в България, и да спре изтичането на квалифицирана работна ръка към София и Букурещ.