"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 595 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 3/09/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Фирми на ДПС зад покушението над координатора на АТАКА?


Фирми от обръча на ДПС, които въртят далавери с общината в Аксаково, най-вероятно стоят зад атентата срещу Красен Георгиев, член на общинското ръководство на АТАКА, който в петък вечерта беше залят с киселина. Георгиев разполагал с документи, уличаващи сегашния градоначалник Атанас Стоилов, че сключвал неизгодни сделки с фирми на депутата от ДПС Касим Дал и негов близък приятел, твърдят източници от полицията в града.
Вандалският акт на нападение срещу Красен Георгиев, е поредният знак за липсата на държавност у нас и за престъпното управление, към което отнасям и това на кмета на Аксаково Атанас Стоилов, заяви вчера лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той обяви, че националистите ще информират всички фактори в Европейския съюз за реалната жестока картина на насилие в България и за липсата на адекватни мерки от страна на вътрешния министър Румен Петков.У нас
· Сидеров: Партийният егоизъм на ГЕРБ е подкрепа за Доган
· Пилот загина на рали “Сливен”, прекратиха състезанието

По света
· US-сенатор спипан да мърсува с ченге в тоалетна
· Опрощаваме официално либийския дълг днес

Коментари
· Отчетът на Станишев: Фалш и лъжи за две години безчестие

Икономика
Председателят на Отечествената партия Минчо Минчев: В Кърджали Бойко Борисов наля вода в мелницата на ДПС

- Господин Минчев, как се стигна до идеята да се издигне паметник на жертвите при гара Буново от март 1985 г., когато турската терористична група "НИЕ" взриви вагона за майки с деца на бързия влак София - Бургас?
- Идеята за паметника възникна преди няколко години, когато поставихме паметна плоча върху сградата на гарата в Буново. Миналата година монтирахме и друга плоча - с имената на жертвите. Нашето желание да издигнем паметника бе подкрепено и от телевизия СКАТ, нейният собственик Валери Симеонов стана дори спонсор на проекта. Лично той взе дейно участие в организацията и изпълнението, сега с него поддържаме постоянна връзка. Автор на мемориала е синът на покойния Николай Хайтов - Александър Хайтов, заедно с брат му Здравец, който се занимава с хоризонталната маркировка.