"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 596 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 4/09/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Освиркаха Гоце в Димитровград


Димитровградчани освиркаха вчера Първанов, който пристигна да отпразнува 60-годишния юбилей на работническия град. С викове "Предател", "Турско мекере", "Мафия" и "Оставка" националисти от цялата страна посрещнаха президента. Вбесен от "народната любов", Гоце повтори грешката на Станишев, изпадна в истерия и изпрати гардовете си от НСО да късат и тъпчат плакатите срещу него. Президентските гавази се нахвърлиха върху 17-годишен младеж с плакат "Предател", скъсаха го и започнаха да го тъпчат с крака, разказа депутатът от АТАКА Георги Димитров. "Това бе израз на дива ярост и безсилие. Чак след като аз се намесих, копоите на президента се оттеглиха. Ако ме нямаше, може би щяха и да набият момчето", заяви той.
На 18 август Сергей Станишев също изпусна нервите си и в разрез със закона нареди на личната си охрана да бие народа, дръзнал да го освирка на "Петрова нива". Гардовете му тогава счупиха дръжката на българския флаг и я използваха като сопа срещу недоволните от управлението му.  
 
  У нас
· Масларова излъга за безработицата
· 300 цигани стрелят по ченгета заради крадени коне край Каварна

По света
· Буш изненадващо в Ирак часове след изтеглянето на британците от Басра
· Русия: Няма да се пазарим със САЩ за Косово и ракетния щит

Коментари
· Бриго чисти агентурното минало на Гоце

Икономика
Камелия Марева, кандидат на АТАКА за кмет на Балчик:

-Г-жо Марева, защо решихте да се борите за кметкото кресло на Балчик от партия АТАКА?
- Поради факта, че трябваше да излезе алтернативна фигура на сегашната кметска управа, счетох, че имам необходимите сили, рутина, опит и най-вече желание и хъс да се боря за това място. Има и елемент на патриотизъм, защото смятам че градът в последните 18 г. е занемарен  и вече не е т.нар. перла на северното Черноморие. Самата община е достатъчно богата и с голям ресурс, който не се използва целево за подобряване жизнения стандарт на населението, а паричните потоци се насочват неправилно, използват се неправилно и по този начин губи целият град.