"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 603 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 14/09/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

ГЕРБ в община “Родопи” минава към АТАКА


Цялото ръководство на ГЕРБ от пловдивската община "Родопи" е изявило желание да премине съм АТАКА, съобщи вчера областният координатор на националистите Тодор Христев.
Хората на Бойко Борисов са недоволни от наложената отгоре кандидатура за кмет на общината в лицето на Димитър Кръстев, председател на общинското ръководство на ГЕРБ в общината. Недоволните активисти заявяват в декларация, че не са съгласни с начина на работа на бившия полицай с условна присъда Кръстев. Те са подкрепени от председателите на ГЕРБ в прилежащите 12 села.
Тези дни Бойко Борисов получи тежък шамар и от Сезгин Мюмюн, учредител на ГЕРБ и лице за мръсни поръчки в партията. Турчинът, който тиражира клеветата, че АТАКА била финансирана от ДПС, разтурил достлука си с Борисов, след като генералът отказал да му издаде пълномощно. С документа Мюмюн искал да му се делегира правото да реди листи и да определя кметовете на ГЕРБ в смесените райони като Кирково, Момчилград, Омуртаг и Разградско. Турчинът, срещу когото има дела за измами и изнудване, заплашил, че ще огласи "ценоразписа", който Борисов прилагал, за да включи определени личности в листите.

 У нас
· Само 2 процента от учителите взимат заплати над 400 лв.
· Доган вика СДС на помощ в смесените райони

По света
· САЩ готови за удар по Иран с 14 тонна бомба
· Кандидатът за премиер на Русия се цели в поста на Путин

Коментари
· Въпрос на време е да станем Еврабия

Икономика
Велчо Велчев, кандидат на АТАКА за кмет на Пордим: Р. Петков вече се плаши от сянката си

- Г-н Велчев, с какво толкова уплашихте охраната на Румен Петков в Долна Митрополия?
- Явно вътрешният министър вече се плаши и от сянката си. През този ден  провеждаха международно мотоциклетно състезание  на летището в Долна Митрополия. От диспечерите - ръководители на полетите, поисках разрешение и го получих, за да летя над състезателите с делтапланера си. Казаха ми, че трябва да поискам и разрешение от командира на базата, който разбира се, ми разреши. Прелетях над тях, след което кацнах и отидох да гледам състезанието. Но при един от полетите ми, вътрешният министър Румен Петков с охраната си, който също присъствал на откриването, ме видял защото съм минал на малка височина, при което всички изтръпнали. Някои хора казаха, че дори и до тоалетната да отидел, охраната му го пазела. Нямах никакви неприятности през този ден. Всъщност за това, че охраната на Петков се уплашила от моя делтапланер разбрах едва на следващия ден. Тогава от базата ме уведомиха, че ми забраняват полетите. Отидох при командира, за да разбера защо не мога да летя. Той всъщност ми каза, че било заради Румен Петков и това, че съм изплашил гардовете му предишния ден.