"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 608 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 20/09/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Юрист ще води битката на АТАКА за кмет на Несебър


Юристът Никола Иванов вчера бе избран с пълно мнозинство да се кандидатира за кмет на Несебър.
На общо събрание на общинската организация на ПП АТАКА в общината, в присъствието на общинския председател Стефка Каприева, областният координатор Деян Стойков и председателят на партията Волен Сидеров кандидатурата бе утвърдена.
Категоричното мнение на всички присъстващи членове на партията беше АТАКА да участва със собствена партийна кандидатура - на Никола Иванов. Той е заместник-председател на общинската организация, млад юрист, неучаствал до момента в политически формации, ограбвали и съсипвали община Несебър. Това бе второто заседание, което Сидеров проведе в Несебър с членовете на общинската организация в продължение на два дни с идеята да има максимална демократичност, дискусионност и прозрачност при избора на кандидат за кмет.
Утвърждавам тази кандидатура като ваше виждане и отговорност, подчерта Сидеров. Вие сте тези, които ще осъществявате контрола върху нашите активисти, влезли във властта, подчерта той пред активистите.

 У нас
· Румен Петков бесен за Националната агенция „Сигурност“
· Стачка в Софийския университет от 1 ноември

По света
· Турция разрешава носенето на забрадки в училищата
· Папата затръшнал вратата пред Кондолиза Райс

Коментари
· Политиката на кабинета „Станишев“ срива българското образование

Икономика
Румен Русев, кандидат кмет на АТАКА в Шумен: Ще победим БСП на балотажа в града

- Г-н Русев, с какво самочувствие влизате в предизборната надпревара за кмет на Шумен?
- Влизам с премерено и основателно самочувствие в кметската надпревара за Шумен. Защото с мен са обикновените хора, изстрадали несгодите на преходните години на т.нар. демокрация и негативите от досегашното управление на града ни. Лишените от почести, привилегии, постове, лобита и по-ниско стоящите на стълбицата в социалната йерархия, изпаднали до ръба на оцеляването, отдавна са проумели, че са едноцветни в мъката си, макар че някой някъде продължава да ги дели на цветове и разцветки. Единствената им надежда от вече близо три години е в АТАКА. В това партията на националистите да влезе реално във властта, за да подобри живота им.