"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 610 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 22/09/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Слави Бинев пука балона Бойко


Основната битка за кметското място в София ще бъде между Слави Бинев и Бойко Борисов. Това каза лидерът на АТАКА Волен Сидеров вчера на пресконференция, на която националистите обявиха кандидатурата на архонт Бинев за кмет на столицата.
Слави Бинев притежава качествата, които трябва да има един политик и управленец, заяви Волен Сидеров. Според него Бинев ще отиде на балотаж, а останалите претенденти за София са фигуранти, които запълват местата.
Слави Бинев заяви, че не прави разлика между ГЕРБ и БСП. От ГЕРБ досега трябваше да кажат какво могат да направят в София, но не го сториха, смята кандидатът. "За мен Борисов е като Чаплин, защото може да изиграе всякаква роля", каза той. Бинев очерта програмата си, включваща решаване на проблемите с боклука, циганите, задръстванията и управлението на града. Той добави, че е готов да се срещне и на ринга в пряк двубой с Борисов. 

 У нас
· Доган отказва подкрепа за червените кметове
· Вълчев се скри от АТАКА за стачката на учителите

По света
· Саркози забранил на жена си да говори пред парламента за Либия
· Войници на НАТО признаха за убийството на цивилни в Афганистан

Коментари
· Пелена от самохвалство скрива провала на правителството

Икономика
Кандидатът на АТАКА за столичен кмет Слави Бинев: Борисов ни принуди да живеем в кочина

- Г-н Бинев, защо решихте да се кандидатирате от АТАКА за кмет на София?
- Моето поведение винаги е било атакуващо и винаги съм завирал пръст в раната, там където хората обикновено са казвали, че няма как да се справят. Моето поведение е повече от атакистко, не за друго, а защото това наистина са беззащитните хора, хората, които са готови да застанат и да посрещнат проблемите, и да се борят за тяхното отстраняване. Клиентелистите или тези, които са склонни да се въртят около крачетета на победителите на деня, са в ГЕРБ. В АТАКА са именно хората, които са склонни, независимо от това дали ще победят или ще спечелят, да се хвърлят в битката. Това характеризира хората на АТАКА, това ме мотивира да се кандидатирам.
Много са причините, поради които аз наистина съм направил този завой в живота си. Смята се, че ако човек остане един и същи за 10 години през живота си, значи не е правил нищо тези 10 години. Аз винаги съм се включвал там, където има "мутри". Там, където забележа някой, който не взима отношение по тяхното поведение, винаги съм бил на линия да се съпротивлявам срещу всичко това. Виждам, че в момента няма ясно отчитане на едно изключително мутренско и грозно поведение, което мен изключително много ме дразни и се учудвам как всичко това се допуска да бъде изкарано пред очите на хората.