"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 611 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 24/09/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Гоце свика медийния слугинаж на инструкция за изборите


Инструкции коя партия как да бъде отразявана на местните избори е дал Георги Първанов на ръководствата на медиите от столицата и провинцията. Това разкри журналист, присъствал на срещата с Гоце през уикенда. Според неговата информация спявката при президента е била ръководена от зам.-главната редакторка на в. "Труд" Светлана Джамджиева. Държавният глава е поискал от медиите да отразяват напоително всяка изява на Бойко Борисов и партия ГЕРБ, която беше създадена под негово давление. Информацията, че Първанов е изисквал от медиите да възпяват ГЕРБ, е стигнала до ушите и на Сергей Станишев. Премиерът спешно свикал най-близкото си обкръжение, за да обсъдят новата ситуация на предателство в червените редици.

 У нас
· Финансовият надзор спря продажбата за БТК
· Цвета Георгиева, кандидат за кмет на АТАКА в град Варна: Общината ще изреже обръча от фирми на ДПС

По света
· Великобритания остава затворена за наши работници
· Буш поиска рекордна сума, за да плати войната в Ирак

Коментари
· Б. Борисов да бъде спрян в похода му към властта!

Икономика
Митко Димитров, кандидат за кмет в Сливен: Интригите само укрепиха вота за АТАКА в Сливен

- Г-н Димитров, защо решихте за себе си да се впуснете в кандидат кметската надпревара за Сливен, а не си останахте депутат?
- Единствената силна опозиция, която е парламентарно представена в Сливен е партия АТАКА. Гражданите тук добре знаят как се управлява общината или по скоро не се управлява, познават фирмите, които печелят обществените поръчки и какво е свършено от тях. Оказа се, че на местно ниво единствено  аз, чрез сезиране на  прокуратурата, търся справедливостта за ползването на общинските концесии, начина на формиране цената на водата от ВиК-Сливен. Чрез сезиране на Комисията по дискриминация търся отговорност по какъв начин се разделят гражданите на Сливен на плащащи и не плащащи сметки. Имам предвид циганите от  20 хил. кв."Надежда ". Мисля, че с моята кандидатура, и евентуално спечелване на местните избори, ще бъда по-полезен на града си и хората, които живеят в него. Още повече, че чрез мен партията ни ще управлява пряко на местно ниво в изпълнение на 20-те принципа и програмите, които ще бъдат представени в общината.