"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 617 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 1/10/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Льо Пен заедно с АТАКА за вота


Партията на Волен Сидеров АТАКА, най-родолюбивата политическа сила у нас, която преди две години влезе в законодателната власт вчера стартира предизборната си кампания за местната власт. Пред пет хиляди човека в препълнената зала 1 на НДК, лидерът на патриотите Волен Сидеров с гордост обяви, че 3 200 кадри на АТАКА от цялата държава влизат в битката за местния вот. Евродепутатът Слави Бинев пък, който е претендент за кметския пост в София, символично спука "балона Бойко Борисов". Гуменото изделие с лика на настоящия кмет бе червено и с внушителни размери. Балонът се пръсна на парчета, след като Бинев го боцна с игла, а не с приготвения предварително меч.
Специален гост на откриването на предизборната надпревара бе председателят на френския Национален фронт Жан-Мари льо Пен, който посещава България за първи път.У нас
· 3200 националисти тръгват към местната власт

По света
· Иран обяви ЦРУ и US-армията за терористични организации

Коментари
· Волен Сидеров:* Да на самостоятелност за общините, не на федерализирана България

Икономика
· Зеленчуците и кашкавалът отново поскъпнаха
Жан-Мари льо Пен, лидер на френския Национален фронт: Слави Бинев ще бъде много добър кмет на София
- Господин Льо Пен, Вие вече няколко месеца работите с господин Слави Бинев в Европарламента и го познавате. Кои негови качества го правят най-достойния кмет на София?
- За мен е удоволствие и чест да бъда в София с ръководството на партия АТАКА, която защитава България, по същия начин и чрез същите принципи, с които ние защитаваме Франция. Знам, че господин Бинев е един голям спортист. Всеки един спорт е единоборство, затова спортистите винаги притежават един набор от качества, които са най-важни, а именно: воля, кураж и отдаденост. И аз можах, лично да установя в Европарламента, че г-н Бинев има едни мъжки качества, които вървят заедно с усмивката и доброжелателността в общуването между хората. Това, разбира се, ще го направи един много добър кмет на София.
На последните избори аз не бях избран, за съжаление, но зад мен застанаха 4 милиона гласоподаватели. Ние, националистите, изповядваме идеята, че всеки един от нашите народи, и Европа като цяло, са заплашени от явлението глобализация. Ние вярваме, че като й се противопоставим, можем да запазим идентичността, свободата, сигурността и културата на нашите народи. И това е каузата, за която ние се борим и ние продължаваме да се борим заедно с АТАКА- партията в защита на народа и на родината. Фактът, че аз съм тук, означава, че АТАКА има приятели в цяла Европа.