"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 618 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 2/10/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Льо Пен пожела на Бинев да бъде успешен кмет


Водачът на френския Национален фронт и доайен на европейския национализъм Жан-Мари льо Пен вчера получи като подарък от лидера на патриотите от АТАКА Волен Сидеров икона на закрилника на България Свети Иван Рилски. Това стана на среща в партийната централа на АТАКА в София, която френският националист посети вчера.
Льо Пен бе видимо доволен от дара на Сидеров. "Горд съм да получи от българските националисти икона на този ваш светец. Вярвам, че патриотичната организация АТАКА ще има успех на предстоящите избори за местна власт. На откриването на кампанията видях и почувствах огромната подкрепа, на която се радва вашият лидер Волен Сидеров, затова съм убеден в успеха на патриотите", заяви пред медиите лидерът на френските националисти.


У нас
· Льо Пен: Почувствах и видях огромната сила на АТАКА
· Кандидатът на АТАКА за кмет Цвета Георгиева: Разпродадоха Варна по схемата „кон за кокошка“

По света
· Оранжевите спечелиха изборите в Украйна
· ЕС слага ръка на личните ни данни

Коментари

Икономика
Атила Минев, кандидат на АТАКА за кмет на Русе: Ще спрем Етем и воя на имама в Русе
- Г-н Минев, какво ви мотивира да се кандидатирате за втори път за кмет на Русе?
- Първият път, когато се кандидатирах за кмет, на частичните избори, беше репетицията на партия АТАКА в Русе или по-точно дебютът й. Сега не можем да наречем участието ми репетиция, защото днешните избори са много по-тежки, противниците са много по-силни, но пък партията ни е много по-мотивирана и с по-голям ресурс за победа.