"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 620 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 4/10/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Валери Симеонов: Ще отвоювам Бургас от мафията


Ще върнем на бургазлии нашия град, който сега е в ръцете на мафията, заяви вчера кандидатът на АТАКА за кмет в морския град Валери Симеонов и откри официално предизборния щаб на националистите. "Да стана кмет не ми е детска мечта. Кандидатирам се по морално задължение, по необходимост и го приемам по-скоро като дълг в своя живот. Един пореден дълг, какъвто бе дългът ми да възродя, заедно с моите съратници и колеги, патриотичната идея в България, да превърнем нашата Родина отново в кауза за стотици хиляди българи. Мисля, че успявам в това отношение. Дай, Боже, да успея да помогна и за възраждането на Бургас, като жертвам четири години от живота си", заяви пред медиите Валери Симеонов.
Той допълни, че новият управленски модел на АТАКА ще накара кметската администрация да работи  в интерес на гражданите, а не да се държи като техен господар.
Офисът на националиста, който е и шеф на телевизия СКАТ, се намира в търговския център "Св. Св. Кирил и Методий" на едноименния площад.

 У нас
· Слави Бинев: Ще отпуша задръстванията като удължа метрото
· БЛС: Станишев да спре монопола на здравната каса

По света
· US-звездният щит в Чехия и Полша се бави, може да дойде в България
· Северна Корея се отказа от ядрената си програма

Коментари

Икономика
· Хлябът в Благоевград стигна 1.30 лева
Кандидатът на АТАКА за столичен кмет Слави Бинев: Борисов е олицетворение на грозна София
Общината сега работи на тъмно като Коза Ностра, заявявам, че първата ми работа ще е да вдигна пердето
- Г-н Бинев, казахте, че трябва да се разбият оковите на новото робство - това на внушенията. От кои внушения трябва да се освободят софиянци?
- На софиянци много често им се случва да бъдат част от голямата лъжа, която им сервират. Понякога дори съм си мислил, че някой човек стои отстрани и припада от смях, препоръчвайки ни някой, който ще ни оправи. За жалост тези, които наистина вярват, че този човек ще ни оправи, са прави - той наистина ни "оправя" и то много често. Ние трябва  да свикнем да вярваме не на високопарните фрази, а на делата. Трябва да знаем, че за един човек, който се концентрира върху собствения си лик, няма как работата му да говори за него. Софиянци трябва да разковат оковите. Говорил съм със софиянци, питам ги - "Вие, доволни ли сте от управлението на София? Те ми казват "Естествено, че не сме доволни, но настоящият кмет Бойко Борисов ще бъде избран отново, защото ние сме си такива - глупаци - свикнали сме, че е много популярен в момента и гласуваме за него". Добре, но какво значи много популярен - и Осама бин Ладен е много популярен.
Хората трябва да разковат оковите на тези внушения.