"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 632 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 18/10/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Златната Стефка поздрави Слави


Световната шампионка на висок скок и председател на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова поздрави кандидата на АТАКА за кмет на София Слави Бинев преди вчерашното заседание на Изпълкома на олимпийския комитет. Националистът е член на Изпълнителното бюро на БОК и ръководи Комисията по социално подпомагане на спортисти.
"В София няма терени както за масов, така и за професионален спорт. Държавата и Столична община имат да наваксват огромна дистанция от пропуски, които имат в подкрепата си за спорта. Именно спортът беше емблема на страната ни пред света", добави националистът. Бинев посочи, че в концепцията му за развитие на спорта в столицата е залегнало изграждането на нови спортни зали.
Председателят на френския Национален фронт Жан-Мари льо Пен пък написа в писмо до Бинев "Сигурен съм, че съвсем скоро ще те посетя официално в твоето кметство в София". Льо Пен е изпратил благодарствено писмо за посрещането си в България и до лидера на АТАКА Волен Сидеров.У нас
· АТАКА отново предлага НС да осъди арменския геноцид
· Залъгват учителите с обещания за 650 лeвa заплата

По света
· Организация „Устани“: Властта в Косово е продажна, политиката е мафиотска
· ЕК зашлеви шамар на Борисов заради боклука

Коментари
· Изселническият вот служи на турската имперска политика

Икономика
Стефан Асенов - кандидат за кмет на район "Илинден", подкрепен от АТАКА: Другите обещават, аз изпълнявам - доказах, че мога

- Г-н Асенов, защо решихте да се кандидатирате за кмет на община "Илинден" в София?
- Защото съм роден, израснал и живея тук, на 31 години съм, имам опит като общински съветник през мандата 2003 - 2007 г., имам познания във финансовата сфера и мениджмънта. Реших да се кандидатирам и защото бях подкрепен от АТАКА, ССД,  ГС БЗНС и партия "Никола Петков". Успяхме да направим  коалиция, която включва както една патриотична организация - АТАКА, така също и една дясна партия - Съюз на свободните демократи. В коалицията влизат две земеделски партии, които от своя страна са близки до българската земя. Чрез тази коалиция мисля, че ще мога да направя много за "Илинден".