"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 634 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 20/10/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Потрошиха заведението на кандидат общинар от АТАКА


Неизвестни до момента вандали потрошиха ресторанта на координатора на партия АТАКА за София-област Константин Костов, който е и кандидат на националистите за общински съветник в столицата. За престъплението информира вчера самият потърпевш. Според него това е опит за сплашване от страна на политическите опоненти на партия АТАКА.
Около 2 ч. след полунощ в петък се включила охранителната аларма на ресторанта, намиращ се на централния столичен булевард "Патриарх Евтимий". Малко по-късно дошъл и автопатрул на СОТ, който констатирал, че с парчета от тротоарна плочка са изпочупени витрините на заведението и неговата входна врата. "Нищо не е откраднато, дори не е направен опит да се проникне в ресторанта. Ясно е, че става дума за предизборен вандализъм. Това е съвсем злонамерен акт", заяви пред "Атака" координаторът на националистите Константин Костов.


У нас
· Слави Бинев дари средства на клиника за онкоболни деца
· АТАКА в Бургас вади на светло фирмите, източвали общината

По света
· Двоен атентат окървави връщането на Бхуто в Пакистан
· Евросъюзът се сдоби с нова конституция и президент

Коментари
· Ще хвърлят ли учителите Бойко от седлото

Икономика
· Свинарят на Гоце превзема изцяло Пловдивския панаир
Димитър Карбов, кандидат на АТАКА за общински съветник във Варна: Няма да допуснем обръч от фирми на ДПС до обществените поръчки

- Г-н Карбов, защо решихте да се кандидатирате за общински съветник от АТАКА и вярвате ли, че ще успеете да разчупите статуквото на управлението в морската столица?
- Кандидатирам се по морално задължение и го приемам по-скоро като дълг в своя живот към партията, към която принадлежа. Мисля, че с моята кандидатура ще успея да помогна за възраждането на Варна като ще посветя предстоящите 4 години от живота си на града. Ще отстоявам каузата на партия АТАКА пред гражданството, което ще излезе да гласува за нас на предстоящите местни избори.
Апелирам към варненци да подкрепят листата за общински съветници на партия АТАКА, както и кандидатите за кметове на община, райони и кметства, издигнати от националистите с бюлетина № 39.
Надявам се с присъствието си в бъдещия общински съвет с моите съратници да помогнем на Варна, да възродим патриотичната идея, да превърнем морската столица в един красив и привлекателен европейски град.