"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 637 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 24/10/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Слави Бинев, кандидат на АТАКА за столичен кмет: Далавера на Борисов може да остави София без парно


"Бойко Борисов е въртял далавера с нелегално производство на цигари "Марлборо" и "Мелник" и тяхната контрабанда в периода 1994-1997 г. във фабрика край Бургас". Това заяви в понеделник кандидатът на АТАКА за столичен кмет Слави Бинев в предаването "Часът на Милен Цветков" на "Нова телевизия". "Той е бил част от хората, които са били в управителния съвет, както и акционерите, ще проверите в съда, има съдебни преписки. Членове на борда на директорите са Бойко Методиев Борисов, сикаджията Румен Николов-Пашата, Недялко Киров Килезиев и Филип Марк Грошуа", уточни националистът. По думите му става дума за нелегално производство на цигари, което е углавно престъпление. "Попитайте дали през 1993 г. Бойко Борисов е бил задържан в Унгария и екстрадиран", призова патриотът. Бинев съобщи още, че по това време лицензът на охранителната фирма на Борисов- "Ипон", е бил отнет.


У нас
· 160 депутати предадоха учителите
· Волен Сидеров: Националист трябва да управлява града на Левски

По света
· Жена-камикадзе върна спомена за най-страшната заложническа драма в Русия
· Будапеща отново блокирана от антиправителствени протести

Коментари
· Християнска Европа се изправи срещу исляма

Икономика
Константин Костов, кандидат на АТАКА за общински съветник в София: Всеки българин е националист, ако победи страха си

- Г-н Костов, в петък през нощта неизвестни вандали потрошиха входната врата и витрините на вашето заведение на бул. "Патриарх Евтимий" в София. Заявихте, че това е опит за сплашване от страна на политически опоненти на АТАКА, а не просто хулиганска проява. Защо смятате така?
- Една от основните причини да мисля така е, че заведението е застраховано в полицейския СОТ "Делта форс" и досега за 12 години никакъв вандалски акт не се е случвал. Но и никога досега не са лепени плакати на витрините на заведението. Сега предполагам, че т.нар. "плакатна война" е една от причините да счупят стъклата. Те са възстановени вече и застрахователите правят собствено разследване...