"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 638 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 25/10/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

АТАКА изненадва с балотажи


Кандидат кметовете на АТАКА в Добрич, Ямбол, Бургас, Хасково, Русе и много други градове набират мощ и със сигурност отиват на балотаж. Това стана ясно от регионални изследвания на общественото мнение, проведени през последните дни, които сочат, че българите са се пробудили и със сигурност ще излязат да гласуват в подкрепа на националистите.
Възходът на АТАКА е толкова явен, че опонентите на патриотите буквално са изпаднали в паника. Високите проценти, които се даваха в началото за кметовете на Варна, Каварна и Добрич, се топят като сняг и никакви безплатни концерти на нашумели състави не са в състояние да вдигнат рухващия им рейтинг. Полупразна остана вчера залата в Добрич, в която концерт имаше певецът Дони, дошъл да даде рамо на досегашната кметица от НДСВ Детелина Николова. Преди изборите царистката се пребоядиса рязко и премина в ГЕРБ.
В същото време над 3000 души препълниха залите в Добрич, Шумен и Ямбол, за да се срещнат с Волен Сидеров и претендентите от АТАКА.У нас
· Защо Мартин Заимов даде рамо на червените?
· Борисов затваря “Цариградско”, за да попречи на Слави

По света
· Пожарникарите безсилни пред огъня в Калифорния

Коментари
· Гласувайте, европейско е!

Икономика
Димо Желязков, кандидат на АТАКА за район “Тракия” в Пловдив: Вотът за националистите е вот за спасението на България

- Г-н Желязков, какви са мотивите ви да се кандидатирате за кмет в един от най-населените райони на Пловдив?
- Мотивите ми са комплексни. Мисля, че жителите на квартала са жадни за промени, както за развитието на инфраструктурата, така и на  целия район. Досегашните кметове не са направили почти нищо за тези хора, а те наистина заслужават по-добър живот. Живея от 17 години в този район и виждам проблемите, които са около мен, усещам ги осезателно всеки ден. Разработвам планове и проекти за преобразяване на район "Тракия" и превръщането му в един съвременен квартал от нов тип, уникален спрямо другите подобни райони в България.