"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 639 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 26/10/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Падат червените крепости Бургас и Ямбол


Червените крепости Бургас и Ямбол са готови да сложат оръжие и да предадат властта в ръцете на АТАКА, сочи нагласата на гражданите. Местни социолози са категорични, че шефът на телевизия СКАТ Валери Симеонов, който се състезава с бюлетина № 42, е най-вероятният кмет на морския град. През последните дни Симеонов бележи осезаем напредък, заради откритата и честна кампания, която води в града. Областният координатор на АТАКА в гр. Ямбол Георги Зафиров, който е с № 27, също изпреварва убедително кандидата на БСП в Ямбол. Валери Симеонов притежава безспорни качества да бъде кмет на Бургас, той е доказан патриот и мениджър. Доказателство е успешната телевизия СКАТ, която се нарежда сред водещите телевизии в момента, заяви пред хилядния митинг в града лидерът на националистите Волен Сидеров. Симеонов е безкомпромисен към корупцията, ограбването и турцизирането на България и е доказал на дело своята обич към родината и нетърпимостта си към мафията. Бургас заслужава да има такъв кмет, заяви Сидеров.У нас
· Слави Бинев: С 15 общинари АТАКА ще разчупи статуквото
· Кандидатът на АТАКА Валери Симеонов: Шут за мафията в Бургас

По света
· Терористи убиха македонски полицаи до границата с Косово

Коментари
· Предизборен панаир весели държавата

Икономика
Кандидатът за кмет на София от АТАКА Слави Бинев: Ако столиЧани искат истинска промяна, ще ме класират на балотаж
- Г-н Бинев, социологическите проучвания не ви дават място на балотаж. Какви са вашите очаквания?
- Трябва да ви кажа, че журналистите, политиците и гласоподавателите трябва много внимателно да съберат всичките социологически проучвания след изборите. Да застанем пред НДК и да накараме всеки един социолог, чиито проучвания са се разминали с реалните резултати, да ги изяде пред хората. Това е задължително, защото тези хора са измамници и то много по-лоши от циганите, които едно време правеха "въртележки" на игрите от типа "тука има, тука няма". Те правят "въртележки" със съдбите на хората - внушават им, че по един или друг начин техният глас не е толкова важен. Това са внушенията, които се отправят.
Социолозите са хора, които се подиграват на демокрацията и трябва да бъдат наказани. В едно по-минало време, в античността тези хора са били изхвърляни от градовете-държави.
До един момент гледах социологическите данни, за да се забавлявам, но виждах, че все пак са си оставили някаква вратичка. Вчера те просто надминаха себе си. Ужасът на Бойко Борисов да се срещне в пряк сблъсък с мен на балотаж е накарал социолозите да се подмажат.
Този път политиците, журналистите и избиратели трябва да ги накарат без сол да си изядат неверните проучвания. Ако столичани искат истински дебати, да се отправят истински въпроси, най-добрият вариант е да ме класират мен на балотаж. Ние трябва да получим истински отговори. Аз за пръв път виждам несъстояли се дебати.