"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 65 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 29/12/2005
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Село настръхна срещу циганин, изкормил старец


Зверски закланият преди две седмици Панайот Димитров Георгиев от тервелското село Честименско вчера трябваше да навърши 70 години. "Ако турският циганин Богомил Ангелов не го беше убил, нарязал и изкормил по най-жесток начин", каза съпругът на неговата дъщеря Боряна Пламен Попчев. Сърцето и вътрешностите на дядото са извадени от кръвожадния убиец.
На 14 декември т.г. вечерта в дома на Панайот Георгиев се събрали четирима приятели да играят карти. После всички се разотишли, а той си легнал. През нощта в дома на самотно живеещия и полусляп старец се промъкнал криминално проявеният циганин Богомил. Първоначалната му идея била да открадне конския хамут, който бил най-хубавият в цялото село, според мълвата.У нас
· Римски свещи и гърмящи пиратки - хит за Нова година
· Освободиха човек на “Евророма”, задържан за детско порно
· Хората на Надежда масово напускат СДС
· Кунева скочи срещу Овчаров заради АЕЦ “Козлодуй”

По света
· Поляците остават в Ирак още година
· Атаката в Беслан можело да бъде предотвратена

Коментари
· ДПС арогантно подмени вота на избирателите

Икономика
· Сваляме данък печалба през 2007 г.
· Гигантски опашки се извиха пред сградите на НОИ
Мария Капон, независим депутат: ОДС е жертва на политическа хирургия
Нагло е да разиграваш учителите и в същото време да си купуваш коли
- Г-жо Капон, кое, според вас, е събитието на годината? Появата на АТАКА на политическата сцена през миналата година беше ли изненада за вас?
- За мен най-важното събитие е подписването на договора за присъединяване към ЕС, който е от стратегическо значение за всички нас. Друго основно събитие бяха наводненията, с които се бори страната ни и които засегнаха много хора. Това събитие бе неприятно, но то показа и готовност да се справяме с проблемите на съгражданите ни, изпаднали в беда. Колкото до появата на АТАКА, лично за мен това не беше изненада. Мястото на една партия в политическия живот се определя от избирателите.