"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 650 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 8/11/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Предатели напускат парламентарните си групи, пристават на Бойко


В ход е сценарий за разбиване на парламентарните групи на ДСБ, СДС, НДСВ и АТАКА, за да бъдат източени хора, които да формират нова парламентарна група. Групата ще е на пряко подчинение на Бойко Борисов и ще представлява партията му ГЕРБ. В момента в сградата на Народното събрание текат цигански пазарлъци с депутати, готови да предадат лидерите си и идеите, с които са влезли в парламента, срещу солидно заплащане. Това съобщиха за в. "Атака" депутати от опозицията, които са били изкушавани с пари, за да напуснат групите си. "Сградата, на която пише "Съединението прави силата" никога не е ставала свидетел на подобни грозни пазарлъци, от създаването си досега", коментира ситуацията Павел Шопов. Сценарият е подготвен в централата на ГЕРБ и гласи - в следващият парламент трябва да има само три парламентарни групи - на ГЕРБ, на БСП и на ДПС! ГЕРБ трябва да представлява т.нар. обединена десница, покриваща център-дясното пространство, с патриотичен уклон. Главни маши на Борисов са Лъчезар Иванов, който се отцепи от НДСВ и се обяви за представител на ГЕРБ в НС, напусналата СДС Елеонора Николова и Красимир Каракачанов, който влезе в коалиция с Борисов, за да спечели Пловдив. 18 са депутатите от НДСВ, които са заявили, че са склонни да изневерят на царя и да пристанат на неговия доскорошен бодигард. Сред тях са Борислав Великов, Борислав Ралчев, Пламен Панайотов и дори Соломон Паси.


У нас
· Волен Сидеров: Само закон за печата ще защити читателите

По света
· Внесоха искане за импийчмънт на Чейни заради Иран
· Нова революция в Грузия

Коментари
· Бабаитлъците на Доган издават страх

Икономика
· КНСБ: Кабинетът узакони бедността с Бюджет 2008
Пламен Юруков, лидер на СДС: Демокрацията у нас е управление в полза на властта
- Г-н Юруков, обявихте, че ще занимаете съда с фалшифицираните и манипулирани резултати от местните избори, какви са вашите надежди в представителите на Темида?
- Надеждите, според юристите, не могат да са много големи. Но аз като лидер на СДС съм длъжен да защитя интересите на всеки един мой избирател. Как иначе те ще ми имат доверие, че ще решавам добре обществените дела, ако не ги защитя от манипулации по време на избори. Политически съм длъжен да направя този ход.