"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 667 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 27/11/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Терористичен акт срещу СКАТ в Бургас


Мръсна политическа поръчка стои зад поредното престъпление, насочено срещу патриотите от АТАКА и телевизия СКАТ в Бургас. Репортерски автомобил на националната телевизия бе запален умишлено в ранните часове на понеделник, съобщиха вчера от медията. Собственик на СКАТ е Валери Симеонов, който е и шеф на новия Общински съвет в морския град. Палежът е извършен ден преди Общинският съвет в града да се свика на заседание, за да гласува правилник за работата си.
Приемам подпалването на автомобила като опит за сплашване или предупреждение от страна на силови групировки, на които партия АТАКА и телевизия СКАТ противоотстояват, заяви Валери Симеонов. Той не изключи възможността палежът да е дело на групировки, близки до стария кмет Йоан Костадинов, които днес са останали "на сухо".
У нас терористичните актове срещу неудобни на властта медии не се разследват, коментира Волен Сидеров. Той припомни, че срещу клубове на АТАКА и отделни активисти също бяха извършени бандитски нападения и те останаха неразкрити. ПГ на АТАКА ще внесе въпрос до министъра на вътрешните работи още тази седмица какви мерки са предприети и как е организирано разследването на този терористичен акт, но честно казано не очаквам, че полицията ще открие извършителя, каза лидерът на националистите.


У нас
· Партии печелят от незаконни наеми

По света
· Имигранти пак палят парижките предградия
· Путин обвини САЩ, че саботират изборите в Русия

Коментари
· В очакване на Бодо

Икономика
· Фермери блокираха пътища срещу Бюджет 2008
· Бизнесът: Кабинетът харчи излишъка набързо и без стратегия
Слави Бинев, евродепутат от ПП АТАКА: Чернев върши черната работа на Бойко Борисов

- Г-н Бинев, пречите ли на обединението на националистите? Взимам повод от условията, които преди време постави Павел Чернев за обединение на националистите: вашето оттегляне. Каза го 1-2 пъти.
- Не е достатъчно. Трябва да го питате повече, защото първите няколко пъти той обикновено лъже. Чернев сигурно ще се отрече и от тези свои думи рано или късно, защото такъв му е характерът. Той все пак е момче за поръчки. В определени моменти го активират. Явно и сега изпълнява политически поръчки. Нормално е човек, който не става и за домоуправител, когато бъде избран за депутат, да бъде благодарен на този, който го е избрал. В случая да бъде благодарен на Волен Сидеров.