"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 673 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 4/12/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Бутат 44 незаконни цигански коптори


Събарят 44 незаконни цигански къщи в бургаския квартал "Горно Езерово", за което АТАКА и кандидатът за кмет на Бургас Валери Симеонов настояваха в предизборните си програми. Това съобщи вчера национална телевизия СКАТ. Все още не е ясно обаче за кога ще бъде насрочено събарянето на незаконните цигански къщи в другия бургаски квартал "Меден рудник".
Сградите на циганите са незаконни и трябва да бъдат премахнати. А живеещите в тях сами да си намерят нови къщи, а не общината да ги хрантути, коментира председателят на общинския съвет в Бургас националистът Валери Симеонов. Циганите, живеещи в тези къщи вече са получили констативни актове за събаряне.


У нас
· След разкрития на в. "Атака": Кметът на Петрич опита да покрие далаверата със Самуиловата крепост
· Вальо Топлото и майка му се оплетоха в лъжи пред съда

По света
· Италиански кметове обявяват война на имигрантската престъпност
· Партията на Путин с конституционно мнозинство в парламента

Коментари
· ЕС слага кръст на националното законодателство

Икономика
· Гайдарски излъга за цените на лекарствата, искат му оставката
Венцислав Тоцев, битият от полицай журналист на СКАТ: Арестуваха ме, защото работя в телевизията на националистите

- Венци, разкажи как точно беше пребит и отведен в изтрезвителя от полицай на Трето РПУ-София?
- Точно преди влизане на стадиона за мача Левски - ЦСКА в неделя, преди първия контролно-пропускателен пункт, бях спрян от гологлав полицай, за да бъда претърсен за бомбички, при което той откри в десния ми вътрешен джоб журналистическата карта на телевизия СКАТ. След като я видя, полицаят я взе, хвърли я встрани и каза: "Ти за Волен Сидеров ли работиш?". Аз си взех картата, след което отново се наредих, за да вляза на стадиона. Минах през неговите колеги, които ме претърсиха. Но, вървейки към стадиона, същият полицай ме настигна, удари ме зад врата, хвана ме за косата, срита ме в дясното коляно, след което ме заведе до полицейски микробус, скубейки ме. Аз вдигнах ръцете си и го попитах защо ме скубе, след като не оказвам никаква съпротива. Обясних му, че съм журналист и отивам на мача като нормален запалянко. Той обаче ми каза да млъквам, вкара ме в микробуса и ме закопча...