"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 674 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 5/12/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Цигани държат проституцията у нас


Проституцията у нас се наблюдава най-често сред ромската общност, съобщи вчера Величко Гочев, експерт в Главна дирекция "Противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и превенция" към МВР. Сводниците пък, които не винаги са цигани, най-често са криминално проявени лица с няколко присъди. Печалбите им от предлагането на женска плът в България са равни на тези от разпространението на наркотици, твърди Гочев. Това нарежда проституцията на 3-то - 4-то място в скалата на доходите от организираната престъпност у нас.


У нас
· 2000 полицаи блокираха протеста в Суходол
· Волен Сидеров: Правителството и парламентът трябва да контролират Агенцията по сигурността

По света
· Меркел против Турция в ЕС и високите минарета
· САЩ признаха, че Иран не разработва ядрено оръжие

Коментари
· Немотия и скандали - щедър коледен дар от нашите управници

Икономика
· Ценови шок в магазините, олиото с рекорд по скъпотия
Евродепутатът от АТАКА Десислав Чуколов: Съдебният и полицейски тормоз няма да успее да ни пречупи
АТАКА ще извади на светло всички кражби от еврофондовете

 -Г-н Чуколов, наскоро баварският министър по европейски въпроси Маркус Зьодер в свое интервю пред вестник "Ди Велт" поиска разследване и спиране на еврофондовете за България. Как бихте коментирали това?
 -След като България стана пълноправен член на ЕС и се обвърза докрай с тази пирамидална структура, взе да става модерно, кой с повод, кой без повод да иска да се спират финансовите потоци, предназначени за България. Не че те са кой знае колко много - знае се и е факт, че България към този момент плаща много повече, отколкото получава от ЕС.
Конкретно по искането на г-н Зьодер бих коментирал, че това е ясно обвързано с думите на Ахмед Доган "купуването на гласове е европейска практика". Ясно е, че това не е европейска практика, както е ясно, че в България много малко хора се възмутиха на тези негови думи.