"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 679 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 11/12/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

Доган взема телевизия “7 дни”?


 Ахмед Доган е сложил ръка върху кабелната телевизия "7 дни" чрез програмния директор на кабеларката Нина Николова, съпруга на Димитър Ходжев - Митьо Крика. Семейството участва на местните избори в надпредварата за общински съветници в София от листата на ДПС. Именно чрез неуспелите си кандидат-общинари Ахмед Доган контролира политиката на "7 дни", съобщиха вчера отлично информирани източници.
Това се случва, след като преди месеци ДПС пое властта и върху вестниците "Монитор", "Телеграф"и "Политика".
След промените журналистът Велизар Енчев е напуснал телевизията заради цензурата, налагана от Боби Цанков и Петко Тодоров върху воденото от него предаване "Днес".У нас
· АТАКА-Бургас отстоя да има допитване за петролопровода
· "Прозрачност без граници": Партиите най-корумпирани в България

По света
· Путин посочи Медведев за следващ президент на Русия
· Сърбия отказа да се пазари с Европейския съюз за независимостта на Косово

Коментари
· Отново министри в Монако или как живее елитът ни

Икономика
· Протести заливат страната срещу бюджета за здравеопазване
Данчо Хаджиев, общински съветник от АТАКА и управител на СКАТ в София: СЕМ ни удари балтията, защото поставяме пръст в раната
Мнозинството на ГЕРБ, начело с кмета Борисов, потули кризата с боклука от столичани

 - Г-н Хаджиев, как приемате факта, че десетки зрители ви звънят и предлагат да помогнат в плащането на глобата, която СЕМ ви наложи?
 - Само преди седмица СЕМ  ни глоби с 20 000 лв. за предаването "Паралакс", излъчено по време на предизборната кампания през август. Глобата е за това, че митрополит Николай от Пловдив се бил почувствал обиден, защото журналистът, който сега е и общински съветник от АТАКА в Бургас Валентин Касабов, му връчва фес. Подаръкът бе, защото Николай спря кандидатурата на отец Боян Саръев за кмет на Кърджали. Така градът беше лишен от български кмет, а ние в СКАТ се оказахме за пореден път санкционирани. Приемаме този факт, като доказателство за това, че хората живеят с проблематиката, която СКАТ им показва, че се тревожат за съдбата на родината си.