"АЗ"-ът на българите Вестник АТАКА Вестник АТАКА
брой 685 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК 17/12/2007
Първа страница У насПо светаТемаИнтервюКоментариИкономикаНов световен редГлас народенЧетивоХобиСпортПоследна
Архив

Форум

АТАКА подготвя национална програма за България


 Основна задача на АТАКА през следващата 2008 година ще бъде да подготви Национална програма за развитието на България. Това обяви лидерът на националистите Волен Сидеров на семинар с общинските съветници и кметове на партията в Несебър. Страната не може да се издържа само от туризъм, трябва да е ясно кой какво ще произвежда и как ще се развива икономиката, каза патриотът.
АТАКА ще настоява всички политически сили без ДПС да обсъдят Националната програма и да се обединят около няколко общи цели за възраждане на страната. Партията ще предизвика широка дискусия за приемане на нов модел за управление, който да повиши стандарта на българите в ЕС.


У нас
· Полицейско насилие на граждани и журналисти на сметището в Суходол
· Турският вече стана официален език в община Батак

По света
· Край на британската окупация в Южен Ирак
· Испански дипломати търсят агнета за курбана на Кадафи

Коментари

Икономика
· Масларова обрича 1 700 000 пенсионери на мизерия
Волен Сидеров: Българите се събуждат, учитeлската стачка го доказа
АТАКА иска референдум за договора, който заменя отхвърлената Европейска конституция
 - Г-н Сидеров, според слушателите на "Дарик радио" освобождаването на медиците ни от Либия е събитието на годината. Споделяте ли тази оценка?
 - Това го казват сигурно най-казионните хора, защото за мен Либия не е никакво събитие. Либия е една диктаторска държава, с която обаче търгуват нашите партньори от европейски и от извън европейските ни съюзи. САЩ, Франция търгуват чудесно с Либия и както видяхме изтъргуваха и нашите медици, защото това за мен беше една сделка. Сега се вижда много ясно. Даже във Франция текат някакви анкетни комисии, които разследват как точно Саркози е изтъргувал нашите медици. В крайна сметка се оказа, че това не е борба за тяхното освобождаване, а си е чиста търговия, бизнес. Нищо лично, както казва мафията.